23:05

Ja det blev iallafall mattelektion, men det gick ju halvdant mådde ju inte topp. Sen lite te sen vart de och lägga sig i sängen igen. Usch. Middag på det och lite dusch och ja allt va man gör. Skönt när halsen är lagom tjock och huvudet gör ont, så spöregn på det så blri det lite mer lågtryck åå vi vet ju va som händer då.... Ännu mer ont i huvudet!! kul. Så hitta jag en mördarsnigel på min vägg från min ytterdörr precis, orkade inte ens bry mig att de va äckligt så ja sopa ut den. då är man trött. De är bra med afrika också, förut va kryp å allt äckligt nu spelar de ingen större roll för nu är man van :)
Nu får vi se hur de blir med skola imorgon för mitt huvud mår sämre Även fast jag vilat idag... blä :(
Aja godnatt!
Pusshej

DAG 104

idag är det onsdag. jag somnade igår med halsont och idag kan ja inte andas när jag sover och mitt huvud känns så otroligt tjockt å tungt.....men tur att jag inte har nåra lektioner fram till lunch och efter det är det pyssel me småbarnen så jag missar inget. ska försöka äta mat snart haha aj...sen några lite te och lite vila i sängen så är ja väl fit for fight imorgon! i guess. aja så ingen värst roligt dag idag....
inget kul händer här idag, men snart kommer jag hem! kommer va lika blek som alla hemma ( förutom pappa som antagligen ser ut som alla här i afrika efter miami resan..) för det har varit moln och regn i över en månad :)
Nu ska jag gå och försöka få i mig något, tror de är kenyansk mat till lunch. nomnom

DAG 103

Hejhejhejhej!
Idag har ja haft engelska, svenska, för god lunch, geografi, swahili OCH datakunskap! mycket men de va ok. Sen vet ja inte vad ja gjorde men fram till nu har ja typ fixat i mitt rum, inrett me helene å elin, hämtat saker hit å dit, hämtat in lite tvätt och duschat! roligt. imorgon börjar jag 12:50.... :) men då har ja inte lektionen för de är pysseldag imorgon så de skadar inte mig! ska träna lite innan lunch också.
här kommer lite bilder istället för massa text
Pusshej
sätter upp lite julstjärna i mitt rum med lagom stora byxor
så fint de blev!
å breve sängen lite. ser ut som att magnus dött för ja har ett tänt ljus och så, men de har han inte!
elin lyser upp rummet <3

DAG 102

Hejhallå!
idag har ja haft historia...de va kul... sen hade vi skolfoto. haha de va kul! sen uland fast vi har inte lektion för vi arbetar i grupp. sen lunch sen naturkunskap i två timmar.....men vi labbade så de gick ganska fort! Efter de vart de lite kakor+kaffe, 15-fikan :) sen vet ja inte vad vi gjorde men klockan 17 ungefär gick ja och elin och träna. men ont i mitt knä som fortfarande är svullet så de gick ju inte topp. sen middag, dusch på de, tvätt och nu plugg i zebra! har inte så värst mycket att plugga. ska snart kasta in en till tvätt har hela garderoben att tvätta :)
längtar hem men nu är det nära!
saknar min pruttunge men snart ses vi

DAG 101

Hejhallå!
idag har vi varit på en till julmarknad i Karen. va så varmt å lökigt men vi köpte bara lunch och kaffe :) annars va de mycket fina saker men köpte inget. sen när vi kom hem åt vi middag sen drog helene in oss i lite om möblering på skolan. skulle bara hämta en madrass till elin men sluta me att vi möblera om hela zebrarummet i två timmar och folk börja pynta sina korridorer och nu är även vår pyntad och så fin så! har städat mitt rum och bytt lakarn och duschat och allt.
imrogon är det skolfoto, snart kommer jag hem. wiii :)
snodde liten bilder från elin!

DAG 100!!

Varit här i 100 dagar idag!

Idag vaknade jag runt 11, gick upp och duscha och bytte om. Det är ju Julbazar här idag så massa tält stod uppställda. massa svenskar va här och tomten också! man kunde köpa massa svenskt godis, glögg å ja hela fadderuttan! Sjukt ont i huvudet i flera dagar nu så va ganska otaggad så vi hade inte så mycket att göra. men vi tog en kaffe och kakor och sen spela vi spel :) haha!
Sen har ja bara legat och kollat på Friends och ätit marabou, nu har jag precis ätit middag. Klockan 21 är det utgång så fram tills dess vet jag inte riktigt vad vi ska göra! Kanske åka till junction innan eller bara vara här!
Om 13 dagar kommer jag hem alltså de är sjuuuukt!!!!! längtar så
mombasa, fort jesus
på nairobi tågstation påväg till mombasaaaa
på the loft dit vi ska ikväll!

DAG 99

Hejhej hemskt mycket hej!
Idag har det regnat igen, hela dagen. så min tvätt lär ju Aldrig bli torr! Kul! Vaknade imorse av att ja slog till min näsa där ja har ett rejält sår så fick sjukt mycket blod över handen fatta inte hur det kunde hända. Sprang sedan upp för att ha historia sen matte. Lite lunch på det och sen vart de helg!
Jag och elni skulle åka till en affär och köpa en sak men vi ville inte gå för de är så lerigt och rätt långt så vi tänkte fråga jonna vår driver om han kunde köra oss men då måste nån boardingvärd eller rektor godkänna så vi ringde rektor jonas men han sa genast nej. kul kille. Så vi gick ba runt på skolan i de dåliga vädret och hade de riktigt tråkigt faktiskt! Så vi gick efter en stund till junction, Java och tog en cola och lite pommes. sen köpte jag en typ 1kilos mango på nakumarre och lite fanta å mentooos såklart! Sen gick vi till Art Café där nåra satt så vi satte oss ner med dom och tog en kaffe! Efter det tog vi Cityhoppan hem för 20bob, typ 50 öre.
Så när vi kom hem vart det middag så vi gick direkt till matsalen och VAD HÄNDE INTE DÄR! Jo en skånsk gubbe stod och gjorde julskinka och allt!!!!!! Imorrn är det nämnligen Julbazar på skolan då 200pers kommer ungefär. Då kan man köpa lite glögg, marabou, bilar, Julskinka, sill osv.... ska bli lite soft!
Nä de är iskallt här idag och haft ont i huvudet hela dagen för de är så lågtryck så ska ta en varmdusch snart och är hemma ikväll, men imorgon blir det utgång till The loft som va så länge sen!
Pusshej
lite kul på naturkunskapen

DAG 98

hejhej!
idag vaknade jag 8:30 sharp, alltså när ja börja. så sprang upp på me kläder hoppa i stövlarna å gick över tomten så va ja i klassrummet :) lyssna på tre tal, sen hade vi håltimme så gick tillbaka och sov för jag va så trött! sen naturkunskap, engelska, lunch och geografi! Spöregnat hela dagen men nu är de sol igen. så ja å och elin fick skjuts av jonna till junction, där vi gick upp till masai markanden och köpte lite småsaker, bla julklappar! Sen gick vi ner och köpte lite andra hemliga saker och fikade på Art, såklart :) Sen in på nakumarre och köpte lite popcorn och så :)
Nu är vi tillbaka, sjukt varmt. har städat mitt rum igen, gjort iordning lite och nu gör jag mest ingenting. men om 20 min är det mat så de är lugnt :)
Sen ska jag väl duscha å plugga lite :)
Juste, idag fick jag vykortsblogg #15 av pappa, sjukt hur fort tiden går! 1 månad idag till julafton! och om 15 dagar kommer jag heeem!
Pusshej

23:15

Ja vi tränade idag igen, riktigt skönt men imorgon behöver nog mina muskler vila! sen vart det mat för hela slanten, varmdusch, gicksedan runt över hela området å leta efter Peo som skulle hjälpa mig att byta hylla. men han va försvunnen. hitta honom sedan med vakterna på tennisplanen. Så vi gick och hämtade en ny hylla/byrå/något och tog bort min stora höga fula! Så jag torkade av den nya, ställde in den och ställde dit alla saker. åh så fint det blev! imorgon på junction är de masai marknad så hoppas ja kan köpa en snygg "korg" ja kan lägga kläder i, kan fota imorgon hur det blir! Efter det spelade jag och elin monopol istället för att plugga.... eh :) Sen blev de mango macka å te :)
Nu har jag städat mitt rum å haft mig, ligger i sängen äter underbar marabou och kollar på Friends och väntar på att Mangemannen ska komma hem från Carl!
hoppas vi får gå till junction imorgon, vi har inte fått de idag för nu är de lite oroligt igen. Inatt runt 5 spårade polisen två misstänkta runt härborta och hittade dom, en pappa och en son så poliserna sköt dom....men så var det fel personer, så det vart uppror bland folket de kastade stenar, brände bildäck och allt va de gjorde inatt! Så idag hände nått en bit från junction nått gäng som höll på, förstod inte riktigt :)
Men annars lever vi här!
Satt på historialektionen idag och kollade lite på Alpingaraget, hittade ett par nya skidor som ser riktigt sköna ut i off-pisten. kanske något för mig :)
LINE SIR FRANCIS BACON M.GRIFFON
rätt schyssta tycker jag!

DAG 97

Hejhallå!
inatt sov ja lite så jag är trött, hade historia först och sen rondellmöte då rektorn berättar lite saker, typ hur säkerhetsläget är och så sen lite annat! JAG HAR FÅTT MAMMIS GODIS <3 <3 ååååh helt perfekt så underbart megagott <3 kan inte förstå att marabou FAKTISKT är såhär gott!!!! mmmmmmmmmmh <3
Snart är det lunch, eller om 1 timme......sen matte då vi får tillbaka provet........äh. sen U-land men vi har ingen lektion för vi arbetar själva med en presentation. kanske junction efter de, kanske inte!
Sen får vi se kanske blir träning. men jag bloggar nog lite ikväll så får vi se vad jag gjort! Ville bara säga tack världens bästa mamma för godiset å brevet <3 Älskar dig!

Pusshej
den obligatoriska 21-mackan
bra helgmat :)
matata :)

02:11

saknar min pojkvän

DAG 96

Hejhallådär!
Idag har jag hållt tal på svenskan, skönt att ha de gjort! Sen lunch, geografi, swahili och sist datakunskap <3
Efter det gick jag, elin, manda och soffan direkt till impala och gymmade! va väldigt lite folk så de va fett skönt men sen gick elen så då kunde man inte springa på banden..men körde iaf hårt sen gick vi hem och åt pannkakor.
Efter de vart de dusch, städning av mitt rum, sen gick ja och elin till bibblan där vi satte på hög musik och hade de fett nice och plugga lite.. Senva de musikcafé på skolan ikväll då nåra sjöng å alla barn å föräldrar va här så de va ett himla ståhej! Men lite kul!
Sen vart de mango, lite övertalning till antoine att få hämta nya lakarn, byte av lakarn, popcorn och lite film och nu ligger jag här i sängen. imorgon är de onsdag, dåska ja få tillbaka mitt matteprov, ja vill inte se hur de gick.
pusshej
mombasa
saknar mitt rum

DAG 95

Hejhej :)
Ny vecka, började 11:10 med lite u-landslektion, sen lunch och sist två timmars Naturlektion, otroligt kul. Dåligt väder i Nairobi idag så lite trist. ska hålla tal imorgon på svenskan så försöker lära mig det... Efter skolan gick jag och elin till junction, fikade en stund sen köpte jag julklapp till min älskade bror Christopher :) tihi! Sen gick vi till nakumatt där vi köpte lite gott å blandat, de vart strömavbrott 3-4 gånger under de 15 min vi va där, bra jobbat afrika! När vi gick hem höll vi på att ramla flera gånger för de hade ösregnat så de va ba lera överallt!
JUSTE, jag har fått paket!!!!( antagligen från mammiii!!)  eller jag fick en lapp i mitt fack där de stod att jagh fick det så gick till mathew då sa han ba oooh switi switi haha men jag skulle få de imorrn för de hade inte åkt till posten istan idag..... bra!
om 15 min är det middag, sen ska jag plugga lite smått och chilla! Annars händer inte så mycket här!
pusshej
sån vill jag ha hos pappa
och en sån hos magnus
och en sån hos mamma :)

DAG 94

Hejhallådär!
I Afrika händer inte speciellt mycket. gick upp och åt pannkakor och macka och kaffe med elin, gick runt lite. solade nån timme. nu sitter jag och ska plugga men har inget speciellt jag behöver plugga. så det är riktigt partysöndag! Internatet är typ tomt också vet inte vart alla tagit vägen, fast de är å andra sidan väldigt skönt! Ska gå och träna lite senare och sen vet jag inte, de är väl dagens aktivitet!
Aja idag har jag iallafall varit här i exakt 3 månader, woho! 1/3 av året! det går fort!
Om mindre än 3 veckor kommer jag hem åååh <3
Pusshej
lite lördagsmango igår, största mangon ja sätt!
saknar att vara där!

21:47

Liten liten Maria!
Puss från Afrika!

DAG 93

Hejhallå!
Lördag, så nice! Klockan 12 skulle vi åka till dendär Xmas marknaden men klockan 10:41 knacka Leonnie sönder min dörr för vi skulle åka klockan 11 istället ville några, kul. Så sprang upp och på med kläder och in i bussen! När vi väl kom fram till Karen där det hölls så såg vi nästan bara västerländska människor, bara vita och nåra svenska! lite roligt faktiskt! Massa tält som stod uppställda. alltså åååååh har aldrig varit på någon bättre "marknad"! Det va nästan bara "bromma"mammor som gick runt där haha alla såg likadana ut som hemma :) och det var den typen av kläder och marknad. men ååh de va lite för dyrt men de va så fint! Men köpte endå en del hihi! + världens godaste cappucino som gjorde min dag :) nä men lite julklappar är nu köpta har typ 3 kvar! det är bra.
Nu är vi hemma, alla är ganska trötta bara så ingen är speciellt taggad på nått. Ligger i min säng nu och ska väl kolla på film eller något, vila bara!
Ikväll får vi se om vi går ut, somsagt, väldigt trötta!
Pusshej
lite colasnören hade suttit bra i marias mage nu...
hemma <3

DAG 92

Hejhallå lite sent inlägg!
Idag har det varit en väldans bra dag, eller det startade väl dåligt med massa regn och ett hemskt matteprov.....men men! Nu är det gjort iallafall :)
Efter det åt vi lunch, sen kom solen fram så vi låg och solade i ungefär 2 timmar och spelade lite biljard och så. 25 pers är iväg och springer masai mara marathon idag och imorgon så det är så otrooooligt skönt och lugnt på internatet. Man ska verkligen njuta när det är så lite folk! Iallafall, efter solningen tog jag en dusch och bytte om. Sen runt halv 5-5 gick jag och elin till junction. Satte oss på art med en del fika :) Sen köpte jag tre julklappar! Lite godis och popcorn på nakumatt och sen kollade vi runt i lite olika affärer!
Runt 18 tog vi hissen högst upp och gick in på stammisstället där tom ägaren känner igen oss... Så vi satte oss där och åt såklart, en designers roll, special crazy! BÄSTA SUSHI SOM FINNS. rekommenterar stark! :) mmmmh vill ha mer nu! hehe.
Aja sen gick vi ner till Art och träffa på lite tjejor som vi satte oss med ett tag, sen tog vi en junction cab hem.
Bytte om till mjukiskläder och har nu kollat på tjejfilm och druckit varm SVENSK OBOY och ätit popcorn och lite mentos :)
Nu ligger jag i min säng, väldigt skönt att vara hemma ikväll!
Imorgon klockan 12 ska vi iväg på en Xmasbox nånting nånting en julbasar på något sätt. Marknad typ! :) kanske hittar lite mer julklappar!
Hoppas ni har det bra hemma, om 3 veckor exakt idag åker jag heeeem!!
Pusshej
snart ses vi faktiskt
saknar min familj
pappa är va tjock :) det är han nu också :) puss

DAG 91

( Åh roligt skrev precis ett inlägg så försvann det! )
hej dårå!
Torsdag idag, lång dag som vanligt för mig. Svenska, naturkunskap, engelska, lunch, geografi och sist swahiliprov! KUL! Efter det blev det lite vila och en del kaffe :)
Sen bestämde jag och elin oss för att gå till Bistron för att äta för det var så äcklig middag i skolan. Så vid 17 gick vi dit, åt supergod mat det var väldigt soft faktiskt! När vi kom tillbaka var det som vanligt torsdags-möte. Sen tog vi våra läxor och satte oss i ett ensamt klassrum och pluggade, effektivt!
Nu har jag tagit en dusch, riktigt skönt!
Förlåt förresten för att mina inlägg är så tråkiga, har verkligen kommit på att ja har samma vanor dag ut och dag in. skriver samma saker! Men aja :)
Imorgon börjar jag 11:20 med matteprov sen är det heeelg!!
Pusshej
Fina lejon!
Elefjanten!

DAG 90

Hejhallå!!
Ännu en dag i Afrika! Hade först Historia, sedan håltimme då jag städade mitt rum lite, sen lunch och efter det matte. Sedan hade vi det stora U-land provet. usch, skrev 6-7 A4a sidor förhand, hade lite ont i handen efter men det gick nog bra. Efter de fotade jag lite, spela biljard med Elin, nästan direkt efter det vart det good middag! ( Man äter så mycket här!!)
Sedan tog jag med mig ALLT plugg ja har dom närmsta veckorna och satte mig i bibblan, har fått en del undanstökat nu så det är faktiskt riktigt skönt!
Efter det tog jag en välbehövlig dusch, gjorde lite mango och snart ska jag poppa lite popcorn och plugga lite till!
Imorgon är det lång lång dag.....roligt! Sen blir det nog träning och snart är det helg igen! Veckorna går verkligen fort!
Pusshej
Köpte ju ett par nya jeans! Ser lite konstiga ut på bilden men dom är riktigt nice!
För väldigt väldigt många dagar sen!!

DAG 89

Hejhola amigos!
Tisdag idag då, hade först engelska, sedan håltimme på svenska, lunch, geografi, swahili som vi var 10 minuter på sen fick vi "skolka" som lazarus säger, sen efter det la ja och elin oss och sola en stund va sjukt varmt, sen datakunskap. haha bästa timmen. Vi är 5 pers i gruppen, vi satt och drack kaffe och åt kakor och gjorde en powerpoint om Vem är jag? haha! skönaste ämnet :)
Efter skolan pluggade jag en stund, sedan bytte vi om och gick iväg till gymmet idag igen! tränade på som vanligt i 40-50 min tills det blev middag. Efter det vart det dusch sen mattestuga. Nu har jag suttit och pluggat i flera timmar till jordens största prov imorgon, U-land. man ska praktiskt taget kunna ALLT! usch. Men med lite mango/passionsfrukt/banan och en snickers i magen är det lite bättre!
Nu ligger jag i sängen, pluggar på det sista och vill egentligen bara somna och få denhär veckan överstökad ( den är ganska fullproppad med saker ) och nästa vecka också i och för sig.... men men jag överlever väl smått!
Pusshej
saknar att åka longboard

23:14

Kommer ihåg någon dag för längsen. jag och bror Richard satt i pappas bil på Folkungagatan 130 och skulle åka över till mamma. Vi hade packat alla våra grejer som vanligt och skulle precis åka iväg. Vi skulle bara välja den bästa musiken som bara vi har när vi åker bil tillsammans. Tog en bra stund att hitta den rätta spellistan och på högsta volym. Richard satte på låter In The Sun, men en cover av Chris Martin. Vi blev tysta en millisekund och tillslut sa bror att: Denhär Maria, den vill jag att du ska spela upp på min begravning.
Vi fortsatte prata om vad vi ville ha för musik på våra begravningar.
Ligger i min säng här på andra sidan jorden med denna underbara låt i mina öron. Tårarna forsar ner för kinderna så jag ser egentligen inte vad jag skriver. Saknar dig så mycket Älskade bror, du är verkligen bäst!

Christopher kommer du ihåg när du var nyinflyttad i Norrköping? Pappa och jag åkte ner till dig och skulle hälsa på. Tror pappa skulle vidare över helgen på golf. Jag skulle sova över hos dig. På din stora bruna soffa. Jag kommer inte ihåg hur gammal jag var, men lite mindre än jag är nu iallafall. Pappa åkte och vi traskade för att handla mat till kvällen. Vi lagade Allt man kunde äta om man säger så. Kött, sås, potatis, glass, godis, frukt, läsk! Vi låg båda i din soffa efter kvällen och pustade ut. Vet verkligen inte varför jag kommer ihåg det här dygnet så väl, men jag gör det iallafall. Du är verkligen världens bästa bror man kan ha, bara du som är perfekt som du!

Jag saknar er så mycket min bröder, snart ses vi. puss

DAG 88

Mambo!
Måndag, åh så roligt. Somna igår med att jag mådde superilla, vakna inatt av att jag mådde ännu mer illa, kunde inte somna, vakna klockan 7, mådde ännu sämre, skulle gå upp men det gick inte så då la jag mig ner igen. Så fick hoppa historian men det var okej sa Måns. Klockan 11:10 hade jag u-land. mådde fortfarande illa men lite bättre. satte ossi zebra rummet och plugga till provet på onsdag.... Sen lunch men de va äckligt så vi åt flingor och sen lite mango, standard!
Efter det hade vi 2 timmars Naturkunskap B. Gjorde lite experiment och sånt. Nu ska jag egentligen ha svenska C ( har det samtidigt som svenska B) Men det står inte på mitt schema måste prata med rektorn men han kommer imorgon, så jag vet inte om jag är inräknad på den kursen.
Så nu sitter jag i Zebrarummet i en skön soffa, dricker kaffe ur världens snyggaste mugg, pluggar på U-landprovet.
Om två timmar ska jag och elin till gymmet och sen är det plugg hela kvällen, längtar :)
Pusshej
ps. saknar Alla hemma så otroligt mycket, saknar svensk mat och att sätta på sig mysiga kläder och åka buss och tunnelbana. Även fast det är varmt och skönt här! Och mamma, jag har mailat dig men boka klipptid tack och köp den tröjan jag skicka på mailen :) puss
saknar kroatien med bästa mammi!
saknar bara så mycket. hur kan man inte älska dethär lixom?

DAG 87

Hola! :)
Vad händer i Afrika idag då? 
Jag vaknade ganska så sent, pratade en stund med min pojke, hoppade in i duschen! Riktigt skönt. Nu har jag städat mitt rum och bytt till mina egna lakarn :) Så är så fint här så! Sitter och väntar på Elin nu, snart ska vi gå till junction och köpa ett par nya jeans och äta suuuushi!!! och kanske en liten fika :)
Imorgon är det ny vecka, det innebär Period 2. Alltså får jag ett nytt schema fram till nångång i januari-februari! Mitt nya schema är ett rent h*lvete om man säger så! 5 svenska lektioner per vecka, fler lektioner på alla sätt. Men det blir bra. Sen har jag matte och ulandsskunskapsprov denna vecka....och en engelskaskrivning.... :)längtar!
Nä vi hörs säkert lite senare!
JUSTE, GRATTIS PAPPA PÅ FARSDAG!!!!! :)
pusshej
För ett tag sen i poolen med Johanna :)

18:04

Älskar dig. Snart ses vi. 27 dagar tror jag. Längtar så mycket!

DAG 85-86

Hejhallå
ingen bloggning igår, hade inte riktigt tid! :)
Igår va de dårå fredag, hade matte historia och sen lunch och helg! satte mig och plugga ett par tillar till allt nästa vecka! Lite senare vart det utgång men jag och elin drog istället till junction och åt sushi ( <3 ) sen satte vi oss på Art. va någon demonstration på vår väg ( Ngong Road) då studenter kastade sten på bilar så vi fick inte åka hem. Så där satt vi ett tag! sen runt 11 åkte vi tillslut hem. La mig i sängen och somnade ganska snabbt även om ja inte sov bra inat.... lite trött nu :) vaknade tidigt idag, låg i sängen länge. Nu har jag precis ätit mango med elin och druckit kaffe och fanta! Bra väder idag mycket mycket sol så shortsen är på :) Om 1 timme och 10 minuter ska vi till Dimond Plaza, ett indiskt köpcentrum. Kanske hittar nåra coola julklappar :) Men pengarna försvinner ganska snabbt när man har kul här....märker jag! Ska iallafall börja köpa julklappar. Och igår på junction tittade jag på nya jeans och hitta ett par som va stört snygga, så pappa och mamma om ni känner för att lägga in 1 tusenlapp är ni mer än välkomna :)
Nu ska jag byta lite kläder, borsta tänder och vänta tills vi ska åka! Ikväll skulle vi till ett nyrenoverat ställe som heter Double In, men det var tydligen inte öppnat än så vi får se vart vi åker! Hoppas på något kul :) ( Jag har ju "snott" kontrollen till radion i partybussen så jag bestämmer över musiken =) )
Vi hörs säkert imorgon, om 27 dagar tror jag kommer jag hem!!!!! åh längtar så.
Pusshej
Nairobi tågstation, hög standard!
tänkte att vi kunde köpa en elefjant till lägenheten pappa? kompis till berra?
(kan inte redigera mina bilder tyvärr för mitt photoshop funkar inte )
Masai Mara
fina lejon :)
Manfred och Manda!

DAG 84

Hejhej!
torsdag torsdag, har haft en lång dag som började med svenska, naturkunskap (fick tillbaka prov bara) engelska, lunch, geografi och swahili! Mycket lärorik dag :)
Efter skolan gick ja och elin och träna idag igen på gymmet, mmh lite smått träningsberoende! Efter det gick vi direkt och åt massa middag, hoppa in i duschen, torsdagsmöte och sen mattestuga! intensiv dag om man säger så.
Nu sitter jag i min säng, har precis skurit upp en mango och tagit två mackor! Ska kolla på säsong 3 av Friends och sen sova ganska tidigt! Redan fredag imorgon :O tiden går mycket snabbare här än hemma! Men vi hörs imorgon.
Pusshej
säg Mambo till Elin och min swahililärare Lazarus!
Hade så kul på lektionen!! :)

DAG 83

HEJHEJ!
idag är det exakt 1 månad kvar tills jag åker hem! tiden går fort här om man säger så!
Aja, hade historia idag, sen håltimme, lunch å matte....funny!
Sen bestämde sig jag och elin oss för att gå till junction, köpte olja för håret så de blir lent och åk lunch/middag på Art! riktit gott! kom hem och bytte snabbt om och sprang över till gymmet. älskar verkligen att träna här :)
Nu sitter jag med olja i håret och ska snart duscha! Eller måste ha i det i 1 timme i och för sig...men men!
Tack, tusen tack för brevet Annika! :) åh blir så glad. och TACK PAPPA FÖR 2 KILO GODIS!!!!!!!!!!!!!!!!! bästa. alltså å är så glad nu! allt är så bra nu, lite godis alltså åh, eller ja lite och lite men herregud va glad jag ääär!!!!
ps. Idag har jag och Magnus varit tillsammans i 7 månader, grattis på oss :)
Pusshej
Världens bästa sushi!

DAG 82

Hejhej rafikis!
Idag började jag 9:50 och hade engelska, fick tillbaka hörförståelse och lite så, sen svenska, lunch, geografi och sist swahili med prov. värsta jag varit med om haha :) gick ju inte som förväntat!
Efter skolan pluggade jag en del. runt 17 gick jag och elin till impala och träna idag igen. riktigt skönt så blev helt slut. sen var de direkt middag vilket är extra gott när man tränat. Efter det duscha jag och elin, vi hade 4 olika ansiktsmasker och hela fadderuttan, mycket bra med spa! Sen direkt efter gick vi till mattestugan i biblioteket och pluggade matte i 1 timme! Så nu är jag på mitt rum, ska fortsätta plugga en del.... mycket mycket just nu!
Sen blir det väl den obligatoriska kvällsmackan och lite mango ( snodde två stycken från zebra idag :) ) haha!
Aja här är det fortfarande ganska dåligt väder, idag har de ösregnat men men de är ju regnperiod så vad gör man!
Pusshej
man har ju världens finaste!
när det fortfarande var sol!

DAG 81

Hejhejhej :)
Måndag igen, 7 November. herregud! Jag började lite efter 11, hade U-land och plugga lite inför provet nästa vecka! Sen lunch och naturkunskapsprov. roligt. Nä vi får se på torsdag hur det gick! efter det prata vi lite om rymden och sånt, det är iaf kul!
Nu sitter jag och pratar med magnus, pluggar Kiswahili för jag har prov imorgon. om en stund slutar elin då ska vi plugga lite tillsammans sen gå över till Impala och köpa nytt gymkort och sedan träna :)
Sen blir det middag, dusch och mer plugg på swahiliiii! 

Soligt och bra väder idag, annars händer inte så mycket i Afrika!
Pusshej
Vår sköldpadda Hakuna hoppa i poolen!

DAG 80

Hejhejhej!
Idag har jag vaknat :) :) :) gjorde mig iordning lite, plugga lite, prata med magnus. Sen gick jag och elin till junction. Åkte upp till översta plan och hitta en ny sushirestaurang som va så jävla bra! åh! :) favvo! Så där satt vi en bra stund, sen gick vi till Art ( såklart ) tog en kaffe och chilla. sen gick vi runt i lite affärer och leta julklappar :) vet vad ja ska köpa till ganska många faktiskt! Sen spöregna de också men de sluta när vi gick hem som tur va, fast min tvätt hänger ju ute så de suger... men men. Nu har jag precis ätit middag, så sjukt mätt. Ska plugga inför provet imorgon och städa mitt rum för har städkoll ikväll, men har inte så stökigt direkt men lite dammsuga å sånt! blir väldigt lätt dammigt här, inte nice!
Aja pusshej
hejhej från afrika! :)
verkligen världens bästa

DAG 79

hejhejhej!
idag gick jag upp vid 10, duschade och bytte om sen en timme senare satte vi oss i bussen, mot Karen och shopping! Va inne i massa coola affärer! otroligt häftig inredning finns det här och allt är billigt och jättenice bara. gjorde av med 11 500 bob på en affär :) men de är bara 700-800 kr. och där köpte jag en väska, ett armband, ett halsband + ett kompisarmband med elin av äkta guld :)
Sen åkte vi till Junction och bunkra upp med mat och godis till ikväll. Nu har vi ätit middag, ska ta en dusch och klippa naglarna och allt sen ska vi kolla på film i projektorrummet :) mysigt!
Mitt fina halsband!
Armband!!!
och mitt fina kompisarmband i guld! :) de är fett tungt hehe!
Pusshej

DAG 77-78

tjenare bloggreaders!
Igår orkade jag inte blogga. hade fett lång dag, börja 8:30 och sluta 16:10. men det var okej! fick tillbaka naturuppsats och lite så. Efter skolan pluggade jag en stund sen gick jag och elin och träna. sjukt skönt faktiskt men sen gick strömmen så man kunde inte springa på banden haha men aja, africa is africa! Efter det åt vi middag, tog en dusch sen mattestuga i en timme i bibblan. sen 1 timmes plugg till sen sova :)
idag har ja haft historia å matte, nu lunch me pizza mmh och nu är det heeelg!!!! 
Ska plugga en del, duscha lite senare å göra ansiktsmask å hela fadderuttan! Sen äter vi middag sen runt 20 ikväll så åker vi till casablanca igen! roligt roligt! Och imorgon är det shopping i fina Karen. Sen hemmakväll imorgon :) Mycket bra! och shit det är november också tiden går fort !
mombasa!
snart är jag där igen med mamma å brorsorna, ååh de kommer vara underbart!
Pusshej

17:52

Ursäkta för förra inlägget men min kära pojkvän kände för att blogga lite :)
vi åt inte sushi vi åt en fetnice burgare istället :) superdåligt väder här idag, åskar så brutalt mkt och regn och äckligt. Men nu är vi tillbaka, om 1 timme ska jag fota i bibblan åt min engelskalärare för grundaren av New Life Home kommer hit...typ!

Pusshej

Dag 76

HejHej alla söta! Imorse försov jag mig lite så jag kom försent till första lektionen, sen hade jag lunch och efter det matte! Nu har jag precis tagit en liten pawaanaap och ska gå och äta sushiii med Elin, det ni!! :) 

Jag älskar Magnus mest av allt och om några dagar har vi varit tillsammans i 7 månader!! Fett länge!
Kanske bloggar lite senare ikväll om ni är riktigt snälla! Puss på er så länge!

DAG 75

Ja hejhej!

Idag har jag haft engelskaproov, svenska, lunch, geografi och swahili! 
Efter det la jag och elin oss och solade en stund och badade :) en stund senare hade jag utvecklingssamtal haha :) gick bra! Sen spela jag och elin biljard vår nya grej så jäla nice! Sen har jag tagit in lite av min tvätt, pluggat lite, pratat med pappa och lyssnat på musik bara. är superhungrig och om 5 min är det middag så det är ju perfekt :)
Efter maten ska jag ta en dusch sen blir de racerplugg för mig :) tur att jag har lite fanta och choklad då! Idag kommer magnus hem från London det är bra tycker jag!
Saknar alla hemma! Grattis Mormor i efterskott :)
Pusshej

RSS 2.0