DAG 167

Hej!
Inatt somnade jag 05:30 på ett ungefär, så jag tog lite sovmorgon imorse för jag har inte sovit på 5 dygn som jag borde, pga smärtan i knät! Sen hade jag geografi, swahili och datorkunskap men efter halva lektionen på swahilin så gick jag och Elin för vi skulle till sjukan! Va där, värme mitt knä djupgående med en maskin som såg ut som ultraljud. iskall och med massa klet. bra att hon tryckte extra hårt där de gjorde som ondast men typ inte brydde sig att de gjorde ont! :) Sen fick ja ha på en värmekudde i typ 30 min till...sen hade vi lite bråttom hem till middagen så hon sa att ja skulle göra övningarna hemma så ska göra de snart. Efter sjukan åkte vi till Java House som ligger breve och köpte 4 banana milkshakes.. mmm. en i bilen var och en nu som vi ställde i kylen, perfekt! Vi kom hem, det var hamburgare och pommes till middag, lycka <3 Prata lite med magnus, plugga matte i bibblan, duscha, hämta milkshake och nu sitter jag här. Har historiaprov imorgon bitti kan inte något kan inte plugga men de blir bra kanske. sen sjukan igen....såklart!
Ja de va min dag de, jo juste, Pär min naturlärare sa att ja kanske har en mask eller larv eller något i knät, åh kul!

Ps. Tack fina Annika för brevet :) Fick det igår men glömde säga de på bloggen! Tack tack åh tack igen :) man blir så himlans glad! :) puss
Pusshej

DAG 166

hejhej!
idag hade jag historia, sen efter det somnade jag för jag somnade mellan 4-5 inatt så var hyfsat trött. Sen vart det lite U-land. gick till skolsyster siv och sen lite lunch. Sen naturkunskapsprov som gick ganska så bra! Efter de vart de att åka till sjukan för sjukgymnastik! redigt ont gjorde de men de blir väl bra. sen påväg hem haha vi åkte med en taxi där ja tror chauffören va hög eller något, rolig prick! Sen stannade vi på junction, köpte en banana milkshake<3 och lite mango! Nu har jag ätit god middag, har ont. ska duscha om en stund sen försöka sova tidigt för jag är så himlans trött. imorgon blir det sjukan också!! funfun! stammis på nairobi hospital :)
Pusshej

home sweet home

DAG 165

Hejhejhejhej!!! idag vaknade jag av att jag hade ont i knät, pluggade lite naturkunskap och kolla en stund på film. Sen städade jag mitt rum och tog en duuusch! Efter de gick jag och elin upp och åt resterna från vår fantastiska middag igår mums :) Sen fårn ungefär 2 till nu har vi pluggat naturkunkap. nu kan jag typ allt :) med lite hopp med tacomiddag och dusch! Nää annars inte mycket här, resten av boardingen är tillbaka från lake naivasha eller hur de stavas. Imorgon ska jag till skolsyster siv igen för jag har så ont nu att jag mår illa och det blir bara värre och värre, oroväckande!
nu ska jag fortsätta plugga en stund sedan lite film sen sova! börjar halv 9 imorgon...mindre kul! På torsdag åker ju alla till Mount Kenya...tiden går fort!
Lala salama rafikis pusshej
( förlåt men kan inte lägga upp en bild för vårat internet har gått och lagt sig =) )

DAG 164

hej!
idag vaknade jag klockan 8 av att alla skrek och vår boardingpappa Peo skrek LAKE NAIVASHA jättemycket för att alla skulle vakna. klockan 10 åkte jag elin och alex ( boardingpappa också) till andra sidan nairobi till ett annan sjukhus. kom in till doktorn klockan 12 och han kände å klämde, sa att jag inte har en infektion... bra! sen fick ja går ner till labbet där ja skulle ta blodprov. va jättenära på att svimma då :) sen gick vi upp igen och väntade, så sa han att blodet såg bra ut ( yey) men jag måste gå på kryckor i TVÅ veckor till alltså FYRA veckor på kryckor me mer och mer smärta :) sen sa han att de blir operation om de gör ont då....
aja! Sen åkte vi vidare till en affär med massa kött, köpte kött ( som är billigare än skinka i detta land), åkte till junction där vi blev droppade så tog vi och åt lite på Java house sen köpte vi resten av maten på nakumatt. lite Wasa knäckebröd hittade jag :) mumma. Så vi kom hem, hoppa i poolen och duscha. sen har vi gjort den godaste middgen jag ätit i kenya typ!
Marinerade lite fläskfilé, pappas löksås, klyftpotatis i ugn och tomat&mozarella vid sidan sådär! och en underbart perfekt iskall cola till det!
Till efterrätt vart det chokladfondant!!!! BRA DAG!
försökte göra en fin frisyr
chokladfontant i kopp.

DAG 163

hejhej!
Idag väckte antoine mig den lilla militären haha. sen gick jag och elin upp till skolsyster siv. skulle ju egentligen till läkaren idag men de blir imorgon dårå. Har haft ont två nätter i rad och jätteont på dagarna så de verkar ju inte bli bättre, får se vad dom säger imorgon klockan 11!
Idag har jag haft matte, trodde jag skulle få tillbaka matteprovet men de va inte klart. typ nästan hälften av alla som fått tillbaka i andra gruppen har få IG så är nog ganska säker att ja hakar på där :) då är de läraren som gjort för svårt prov. sen åt vi lite lunch och pratade med siv igen och fick mina röntgen bilder och massa papper. Sen tog vi skolbussen till junction. Tog en fika på Art Caffé, gick runt lite i butiker, handlande på nakumatt behövliga saker. ringde efter skjuts hem för går inte att gå me kryckorna för mig.. kul. men de hade inga bilar. Så vi gick runt i lite till butiker och kolla på skoj saker, köpte en kräm och torkad mango<3 så gott. ett försök till att va nyttig iallafall!
sen tog vi en taxi hem, lite mango och tvätt av mitt knäskydd. nu har jag ätit middag och sitter i mitt rum, om några timmar går partybussen, utgång! Så ska väl börja göra sig iordning snart. Men nu kollar jag på eva&adam!
Ha en bra dag så får ni se imorgon hur de gick med mitt knä!
Pusshejhej

DAG 162

Somnade klockan 7 imorse, mår piss. Va sjuk idag. inte gjort så mycket varit med elin mest ätit lite frukt, lite digestive kex me smör och ost och för varmt kaffe. haft torsdagsmöte och pluggat naturkunskap. nu sitter jag på mitt rum ska ta en dusch snart, imorgon blir de sjukhuset för min del på andra sidan nairobi. kul! sen är de helg då åker hela internatet till en sjö men jag fick inte följa med pga knät. nästa helg ska vi bo i en masai by i 2 dagar när de andra går mount kenya.
pusshej
längtar hem

22:50

saknar min magnus så mycket

DAG 161

hejhallådär!
idag hade jag matteprov, enda lektionen. kan säga att det gick käpprätt åt helvete. usch. fy. blä. tror de blir ig på den! seriöst de va pinsamt så dåligt de gick!!
En gymnasieskola från Göteborg är här och hälsar på så dom kom till vår skola vid 1 idag ungefär så alla låg och sola vid poolen, vår boarding + de och de va ungefär 44 personer...äh. Så vi från SSN satte på de stora högtalarna med massa musik de va ganska nice!
Efter de tog jag en snabbdusch och bytte om, kirra skolbussen så ungefär 10 personer åkte till Brew Bistron som ligger 5 min från skolan, lite afterschool behövdes, sörja matteprov. Slutade med att ungefär halva boardingen satt där de va trevligt de!
Nu sitter jag i sängen, har ungefär såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääär ont i knät och vill somna. har naturkunskapsprov imorron kul. mår illa. ännu mer kul!!
pusshej de va min dag :)
(farmor, morfar, mormor och alla ni, ni behöver inte kolla på bilderna nu! mamma och pappa behöver inte heller de)

00:37

Nu har jag kollat på Beck - spår i mörker som förövrigt är sjukt jättebra! se den!
behöver inte ställa väckarklocka tills imorgon vilket jag är glad för :)
Nu ska jag somna till en annan film och hoppas att min pojke ringer om en stund....
Tänkte mest bara säga godnatt till alla hemma i kyliga Sverige, och vart ni nu är. lite creepy att man inte vet men som läser egentligen...aja!

DAG 160

hejhej!
Idag har jag haft engelska, svenska, lunch, geografi, swahili och datorkunskap. superduperkul!!!
Annars matteprov imorgon så massa plugg till de....!! Annars har de inte hänt så värst mycket, lite tråkiga saker på boardingen ikväll bara så folk är väl lite smådepp( ni får skypea med mig om ni vill veta vad!)pluggar naturkunskap nu och ska göra fruktsallad snart! börjar 12:50 imorgon så ska försöka sova ut även om de inte går på denhär skolan :) men de är okej! jättemega ont i knät så sitter med en fryspåse nu även fast de inte hjälper så mycket. Längtar till denhär veckan är slut för då har jag gjort två stora prov!!
Nä nu blir det lite mer plugg här uppe på balkongen :)
Lala salama!
pusshej
min sovkompis

DAG 159

hejhej alla!
Idag har de inte hänt värst mycket här inte....Va hos skolsyster Siv en stund imorse, sen vart det u-landslektion då vi satt i biblioteket och kollade på filmen Hämnden som jag sätt ungefär 5 gånger :) sen åt vi lunch och sen hade vi naturkunskapslektino fast den vart iställt så från 12 till ungefär 15-16 satt vi konstant och pluggade naturkunskap har typ världens prov på torsdag :) kulkul!
Sen har jag pluggat matte en stund, tog mig till maten och åt go midda :) nu sitter jag och elin på balkongen och pluggar igen för ingen av oss har internet på rummet, kulkul!
annars har jag två prov denna vecka som i och för sig inte är superkul men men. Vill sluta ha ont i knät nu också :)

DAG 158

Hejhallå alla readers hehe!
Vad har hänt idag då, vaknade ganska sent. väckte min pojkvän som sov och sov... gick till tvättstugan ochtvätta mina lakarn med elin. Alltså vid poolen var de invarderat med adoptivföräldrar + barn de va helt sjukt. dom hade övertagit allt! såg ut som solviksbadet ungefär. inte okej dehär är vårt hem! Aja sen lagade jag och elin lite lunch, jag somnade en liten stund i sofforna på balkongen, plugga lite annars har de inte hänt så mycket idag faktistk! har bäddat min säng nu och sånt för snart är det städkontroll minsann!!
ganska trött så ska försöka sova tidigt :)
Imorgon är de ny vecka!
Pusshej
jobbigt me afrika

01:15

lalasalama säger africa

DAG 157

hejhallådär!!
idag har de hänt mycket vill jag lova! vaknade och åt lite brunch. sen direkt ner till stan till ett 5 stjärnigt hotell där vi solade och badade, åt världens godaste thaimat till lunch på de fina hotellet och innan de va vi lite på citymarket(en jättestor marknad mitt i staden) men alla va så trötta och ja hoppa runt på kryckor så där va vi inte länge. Sen kom vi tillbaka till skolan runt...cirkus 4, hoppade snabbt in i duschen för att sedan byta om och åka till junction! Där fikade vi i ungefär 2 timmar kanske med Phyllis ( min och elinsfamiljs reseledare) och hennes man Mike! otroligt megatrevliga människor, så himla roliga och snälla. Mike är så snäll så han sa att han skulle köra mig till flygplatsen där när jag ska hem på sport och vi ska få sova hemma hos dom och äta mat och va ute med dom och massa! Sen hoppade jag runt på Nakumatt en stund vi köpte godis, läsk och lunch till imorgon!! När vi gick därifrån så skulle vi ta en junctioncab tillbaka till skolan så vi gick ner mot dem. Men plötsligt sa elin att jag skulle titta typ så jag tittade mot grindarna där taxibilarna stod, där stod massa folk + vakter från junction och sparkade ner en kille, en vakt slog ner honom med en plaststol och hur mycket folk som helst var där! usch de va läskigt så vi gick tillbaka ville inte se. så vi ställde oss i entréen för att ringa hem till boardingen så dom kunde hämta oss. så plötsligt kommer de en liten buss med massa killar som såg ut som blandning mellan somalier och iraner och alla hoppar ur bilen snabbt ah de va läskigt så jag börjar halvspringa därifrån och elin hade min kryckor så de gjorde ju ont ja :) men sen fick vi tag på helene, vi satte oss på Art Caffé och tog en kaffe och sen åkte vi hem!! 
Nu har jag duschat, ligger i sängen me en fryspåse på knät och har ont och ska kolla på eva&adam!
Imorgon blir det plugg för hela slanten!
Pusshej
saknar honom

DAG 156

hejhallå!
ja fredag idag!!!! började med att gå upp till skolsyster siv, så kolla hon på knät mitt och sa att hon skulle ringa en ortoped! sen hade jag historia och matte. efter de lite lunch sen va de ju helg!!! klockan typos 13:30 tog jag och elin taxi till upperhill medical center.....där tog de en timme att komma in till läkaren efter utsatt tid.. kenya kenya. Sen kom vi in, läkaren va snäll å så han la mig på en säng typ. han fråga om ja kunde sträcka på knät då sa jag nej, så tryckte han me all kraft så benet så de vart rakt och jag dog nästan så sa han bara jamen titta de kunde du ju :) ajajajajajaja. sen fick ja se mina röntgenbilder där va de massa vit klet i benet såg fint ut. han tyckte de va konstigt att jag hade så svullet ben och att de fortfarande gjorde så pass ont efter 1 vecka. så jag fick mer smärtstillande <3 sen sa han att om ja har ont om en vecka ska jag komma tillbaka så ska han se igen och då blir de antagligen operation. blä.
Sen har jag inte gjort så mycket, åt underbart god midadg på junction på Art Caffé. Nu sitter jag i zebrarummet har precis duschat :)
imorgon ska jag egentligen vandra men de kan jag fetglömma så jag och dom som inte kan gå + helene ska på "spa" på ett lyxhotell nere i stan :) bra friluftsdag!
pusshej
doktorn :)
chillar lite i sängen
ny sovkompis
bra stavning på efternamn....Widerstani

DAG 155

hej hej..
Idag gick jag på svenskan halv 9, sen dog jag av smärta, hade håltimme på naturkunskapen och sjukskrev mig sen, usch dehär suger verkligen. sov en stund i sofforna sen försökte jag plugga lite. har inte gjort så mycket annat idag kommer inte så långt. har ont från låret och ner, får inte den smärtlindring jag vill ha för Siv säger att jag inte får... hoppas de blir lite bättre imorgon men just nu vill jag bara amputera bort hela benet.
pusshej
ny familjemedlem, Kalasklas om jag får be!

DAG 154

Idag blev jag väckt av Antoine, då vart de lite småfrulle sen nästan direkt in till sjukan för provsvar. Så, jag har en supermegainflektion i knät + att de är fyllt av vätska! KUL. när vi kom hem så somnade jag på balkongen i 2 timmar sen vart det junction för en snabb fika sen lite handling på nakumatt sen hem och äta middag. nu ligger jag i soffan och kollar på film och har överdrivet ont. har tagit min dagliga dos av piller även om inget hjälpt. ska gå på kryckor 1 vecka till utan att stödja på benet något sen efter det 3 veckor till....
pusshej
mitt ben är lite småsvullet också...

20:52

skolans internet är ett skämt, fungerar ingenstans så man blir himlans glad när man hittar det en stund! sitter mest uppe på balkongen utanför giraffrummet, i sofforna, försöker göra så mitt ben inte är så svullet men de går inte så bra, duschade men de va svårt och gjorde ont, byta om gör ont, tvättade kläder de va bra de, provresultat imorgon från sjukan vill bara veta nu, gjort två läxor och skickat in, har två prov nästa vecka och ett veckan efter det, har ont i händerna av kryckorna, saknar min pojkvän, orkar inte sitta på sjukhuset imorgon igen om jag behöver det, vore gott med djungelvrål, ska nog göra lite te nu det är ungefär 5 meter till köket det borde gå utan kryckor, rädd för att mitt ben ska spricka för de är så svullen huden är ju superspänd. hejhej!
fått lite party i mitt rum!
min sängos
la pool!
lite frukost

17:59

sött ben. japp jag har ont!

DAG 153

Tisdag, så rolig tisdag.
klockan 8:30 satte jag, elin, gabbi och kondrad oss i bussen mot nairobi hospital. där gick jag och alex långt bort till MRI avdelningen för min röntgen. satt där i ungefär 1 timme, eller kanske mer. Sen fick jag byta om.. till världens sötaste outfit. Sen väntade jag lite sen vart det in på röntgen. Lägga sig på en bår och sen in i en tunnel i 35 min. åh aldrig varit med om något mer läskigt än det. Fick inte röra mig, det var svinkallt och jag hade fryspåsar på benen (?) + att de va massa konstiga superhöga ljud. Sen ropa han upp i högtalarna att jag skulle bokstavera mitt efternamn, men ja råka säga fel :( fun fact. Sen ut igen å värma sig, sätta sig och vänta på resultat i ungefär 40 min-1 timme. men nej dom kommer imorgon!!!!
Så runt den tiden hade jag så ont att jag knappt kunde stå upp så jag fick vänta i 30 min på en rullstol. Så fick skjuts ut så åkte jag och elin tillbaka. Kom till skolan vid 14 och proppa i oss lunch för vi var så hungriga och smärtstillande. Sen hade jag slutat också bra dag i skolan! Nu sitter jag på balkongen och rör inte så mycket på mig. pluggar lite. mitt ben är dubbelt så stort som de andra och de blri värre och värre. åh! längtar tills imorgon då jag får veta provresultaten!
Aja pusshejhej!
söt i rullstolen
dagens outfit!
innan röntgen, lite smått nervös!
Ska försöka ladda upp en bild på mitt ben sen så får ni se :) om ni vill!

20:49

så! vad har hänt de närmsta dagarna?
I lördags gick vi i en skog med vattenfall och massa fina saker, fast de va då jag fick ont i knät och elin fick fel med luftrören så vi fick gå tillbaka! sen på kvällen var vi på Simba saloon, sjukt kul ställe! I söndags va en bra dag, gick i och för sig på kryckor men men. Började med att antoine och nåra andra ställde upp feta högtalare vid poolområdet och satte på sjukt hög och bra musik ( vi gjorde de bara för att få bort holländrarna som är där varje dag vid vår pool och deras barn skriker och stör) Så de ringde rektorn de va lite roligt! men va iallafall sjukt bra stämning och alla va glada. Sen fick vi åka till junction jag och elin med taxi då vi åt en otroligt god sushi ( mamma du vet!! ) en temaki, cola och special crazy. mums. sen dog vi nästan för vi var så mätta men jag hade kryckor så vi kunde inte gå så långt. Så vi gick till Art Caffé där vi tog en kaffe! sen fick vi skjuts hem av skolan.
Inatt somnade jag klockan 5 så var ganska trött imorse, hade håltimme på uland sen dissekera vi på naturkunskapen sen åkte jag elin och janet till sjukhuset! där var vi himlans länge å på alla möjliga ställen men tillslut fick jag veta att det kanske är fel på korsbandet eller minisken! kul. ska in på röntgen imorgon!! roligt! doktorn sa att det kanske kan bli titthålsoperation åh roligt!
Har inte internet på mitt rum heller så får sitta på balkongen utanför zebra men det är mysigt det också! hoppar runt på mina kryckor, har ont i händerna och i knät. skönt!
Pusshej
Jag och josefine vid vattenfallet!
jag i kopp!

DAG 148-152

Hej här va de inte mycket bloggning!
Mycket i skolan, vi har inte så mycket internet, jag har fel på knät, orkar egentligen inte blogga men så ni vet så lever jag :)
pusshej!
jag idag på nairobi hospital. har fel på knät efter vandringen i lördags. farbror doktor säger att de är fel på minisken eller korsbandet så imorgon blir det röntgen!! :)funfunfun

DAG 147

Hejhallojambo!
Lång torsdag. Hade naturkunskap, engelska, lunch, geografiredovisning(!!), superlång håltimme där jag drack nåra liter kaffe sen swahili! Idag är jag inte grounded längre så jag och elin gick till junction och inhandlade mycket och bra saker! Sen tog vi en sandwich på Art och en cola! Sen hem då det nästan direkt va möte inför Mount Kenya, herre säger jag bara. längtar tills det är över! :) 

Mitt internet på mitt rum funkar inte så...efter mötet tog jag en dusch sen har jag och elin sprungit runt och gjort i ordning mitt rum + en ny växt i hennes rum! Så nu har jag flyttat runt lite saker och hängt upp min talva! Kan visa en bild sen om ni är snälla...
Imorgon är det fredag wohoo! :)
Pusshej

DAG 146

Hej!
Min onsdag började med historia, direkt efter det ett rondellmöte sen åkte jag elin och helene och köpte tyger och massa saker till zebra+giraffrummet! Kom tillbaka superhungriga och kastade i oss mat för att sedan ha matte!
Efter det gjorde jag och elin en snabb ganska äckligt pastasallad och skulle plugga matte hela eftermiddagen inför provet...men så vart det inte. Sen lite geografiplugg och naturkunskap!
Nu har jag duschat, druckit lite te, varit med om att det börja regna i mitt rum då Max som bor över la duschslangen genom fönstret me vattnet på...så de läckte LITE egenom :) mys!
Snart blir det lite popcorn och kanske en film sen sova!
Imorgon är jag inte grounded längre så det blir junction!
Pusshej
ps. skulle vara kul med lite kommentarer.....

23:53

charlie!
världens bästa

DAG 145

Mambo!
Idag har jag haft en lite lång dag, vaknade klockan halv 10, hade engelska, svenska, lunch, geografi, swahili och datorkunskap! fun fun fun. Sen satte jag mig på rummet och pluggade lite svenska men efter det blev det lite kaffe och mango med elin utanför zebrarummet på balkongen! sen kom Helene till oss och fråga om vi ville med och köpa tyger och massa sånt för dom ska ha nya gardiner och kuddar å ja gud vet vad så de hängde vi med på ( som grounded var de skönt att komma utanför skolan!!) Men dom hade stängt....så vi ska åka tillbaka imorgon innan lunch då jag har håltimme!
Kom tillbaka till middagen som inte va supergod, sen plugg plugg plugg. Nu har jag tryckt i mig en ost+gurkmacka och ska plugga vidare.
Saknar alla hemma!
Pusshej
nu har det tagit 20 min att ladda denhär bilden, så är den sne. men men.

02:52

vill bara sätta mig på piren i Ljunghusen.

DAG 144

Hejhej hemskt mycket hej!
Idadg hade jag historia 8:30. åh de va så roligt :) sen hade jag håltimme i 1,5 timme så jag somnade om en stund och kollade på film. Efter de vart det U-land då vi bara kollade på en film om Afrika! Efter de vart det lunch och nu har jag ingenting, vi fick håltimme på naturkunskapen för vår lärare är sjukis.
Sen på lunchen fick jag min groundning, 4 dagar. wo. haha inte så länge så de va ju bra! men ska övertala Antoine och Alex att ja ska få följa med elins familj och äta middag ikväll! :) hoppas hoppas. Nu är elin på junction me sin familj och jag gör inte så myckett. vi har städat hennes rum och tvättat kläder. ska nog försöka mig på lite plugg!
Hörs lite senare :)
Pusshej ha en toppendaag!
familjen tönt
saknar denhär, vi har varit tillsammans 9 månader idag. grattis :)

DAG 142-143

hejhej!!
Igår låg internet nere så kunde inte blogga!
Men igår på dagen låg vi och solade, bada och åt så de va ganska så skönt. Sen mot 9 på kvällen så åkte vi några stycken till ett ställe som heter Casablanca. Det va väl kul och så! Vi är ganska få men de va roligt ändå. Sen när vi kom hem badade vi lite snabbt i poolen sen gick ja till mitt rum och duscha sen somnade jag. SJÄLVKLART blir jag groundad för det. utegångsförbjud. för vår boardingvärd Peo tydligen sätt mina blöta fotspår...... han hade alltså aldrig sätt mig bada.. kul kul!
Så idag har jag solat och badat länge, gick till Impala och köpte gymkort med jossan och emelie och träna men gu så jobbigt det var! usch! Så där kommer jagväl hänga närmsta veckan :) röj
pusshej

DAG 141

Hejhejhej hallå bloggen!
Idag har jag mest gjort ingenting. vaknade lite senare, va inne på datorn mest hela dagen, tog de lugnt va ganska molnigt så inte så kul att sola endå! drack kaffe åt knäckemacka å så. Nu har jag kollat på två filmer ätit popcorn och så :) Ja de va typ min dag, imorgon kommer nog mer folk hit tror jag! eller mest på söndag i och för sig....men men!
Lala salama!
Pusshej
pappa badar
bra storlek!

DAG 140

hejhejhejhallå!
Idag vaknade jag lite senare runt 10-11. Pratade lite med magnus, gick upp till giraffrummet och gjorde frukost med amanda och gabbi, blev lite kaffe två knäckemackor och mango och fil+flingor, mucho grande! Efter de la vi oss och solade i nån timme, eller vi tog varsin stol och satte oss i barnpoolen och läste! skönt de också! Sen runt 14 gick vi in och gjorde lite lunch! nu sitter jag på mitt rum, ska plugga lite eftersom jag har fett mycket efter lovet....kul!
Ikväll ska vi nog bara kolla på film på projektorn, eller vi får se! 

Pusshej

21:44

Så, idag vid lunch gick jag, amanda och gabbi till junction, köpte lite cola sen åt vi lunch på java house, mums! Sen tog vi en city hoppa hem för vi orkade inte gå :) Efter det pratade jag lite med magnus, sen simmade jag och amanda 30 längder i poolen va sjukt jobbigt, en varmdusch på de och städa rummet! Sen lagade jag gabbi amanda och annika middag, så kom linnea och nina och sa hej också! Linnea hade musbajs i hela hennes godislåda så de va vi och skrattade åt :) kulkul. Nu ligger jag i giraffrummet och kollar på någon tjejfilm med amanda + gabbi. Ska göra lite popcorn sen och gå ner på mitt rum. Kommer säkert somna tidigt idag igen är redan trött!
Pusshej
bästa

DAG 139

hejhej godmorgon!
jag vaknade för ungefär en timme sedan....vet inte varför så tidigt men...somna tidigt igår och massa ljud utanför min dörr. ligger i sängen nu och kollar på lite film och äter lite marabou, väntar på att magnus ska vakna som kommer vara om några timmar. Idag ska jag nog bara städa, tvätta och sola. dricka kaffe och inte göra mer. skriva ett brev och plugga kanske. vi får se. Nu ska jag kolla vidare på filmen..
hoppas alla får en underbar dag! 

Pusshej
påväg från stockholm till nairobi 22 december.
elefjanten ser hyfsat nöjd ut iallafall!
sista dagen på safari!

20:08

:(

18:32

vill hem

17:52

leoparden
finaste brorsorna
mombasa!
Masai mara!
världens finaste människa <3
:)
och christopher fick en svärdfisk och en baracuda eller hur de stavas :)
pusshej

DAG 138

hejhejhejhej!!!! nu är jag tillbaka på skolan efter ett jobbigt hejdå med mamma och brorsorna. Så, att vara hemma var de bästa jag varit med om på länge. åh de va så underbart, få vara med magnus varje dag när jag vill, äta god mat, duscha i fräsch dusch, åh bara allt!!!! Men den 22 december va jag igen på arlanda, då åkte jag och richard, christopher och mamma tillbaka. Landade i nairobi dagen efter, kom till hotellet och sov en stund sen åkte vi till skolan! Där visade jag runt dom lite sen gick vi till junction och åt sushi och allt. Dagen efter tog vi ett miniplan till masai maria, kan ju säga att flyga är det värsta som finns. Men masai mara var iallafall hur nice som helst! Bodde i världens finaste "tält" och hade de underbart, såg hela big five och firade julafton + afrikansk julafton den 25e. Den 26e tror jag de va så åkte vi tillbaka till Nairobi, packade om på skolan och satte oss på planet igen till mombasa! En vecka med nyår, sjösjuka, sol+bad i mängder, bodysurfing, några cola och tusker. beachboys, saknaden av magnus, palmer, Ken Ring som bodde på vårt hotell, träffa lite kompisar hemifrån osv. Igår åkte vi hem efter en underbart härlig vecka! Bodde på en jättefin golfclub inatt och nu är jag tillbaka i mitt rum på skolan. dött. trist. ensamt. ledsen. gråtig. saknar magnus, pappa, elin, mamma, christopher,richard, alla. Men det är väl okej. för om 52 dagar kommer jag hem igen. Lägger upp lite bilder lite senare när jag städat och tvättat lite och kommit i ordning! Pusshej

RSS 2.0