DAG 291

jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem jag vill inte åka hem.

01:01

Alltså va?

DAG 290

hejhej
idag har jag bara solat hela dagen, sen lämnat tillbaka alla mina skolböcker och duschat och fikat på en filt på gräsmattan och kollat på gunnar som åt banan. Sen gick jag elin och malin till junction och gjorde manikyr och pedikyr, satan vad de kittlades och ja mamma du vet ju att fila naglarna inte direkt är min favvogrej.... usch! Men nu har jag superfräscha fötter och händer!
Sen åt vi sista middagen på Art Café, ceasarsallad med exta halloumi :'(
Nu är vi tillbaka! har fått ett svullet knä och gjort kaffe
om 30 min ska antoine hålla tal för oss, kommer nog också bli lite känslosamt eller vad man ska säga..
Imorgon tar Elin och resten av treorna studenten och vi går på vårt sista sommarlov! kan fortfarande inte förstå det! blir nog inte så mycket bloggning imorgon, men sista på den här bloggen skriver jag på fredag!
Pusshej
antoine sa att mitt knä va supersvullet, orkar inte
snart lämnar jag detta underbara land

DAG 289

idag har jag ätit min sista sushi i afrika, de va lite jobbigare än vad jag trodde de skulle vara. vill vara kvar här. har tvättat klänningar till avslutningen och fikat på bästa Art Café.
Nu ska jag byta lakarn för sista gången, de mesta ligger i resväskan nu och jag vill inte titta på det. mitt rum börjar bli ganska tomt... sad but true. Nu ska jag slänga lite mer kläder och sånt, sen basta och bli fräsch. imorgon är sista "skoldagen". Snart ses vi hemma i Sverige. kan fortfarande inte intala mig själv att efter ha bott här i 9 månader ska lämna och åka. kommer kännas så konstigt och tomt mest hela tiden. Förut ville jag åka hem hela tiden, nu vill jag inte de. konstiga känslor här!
Aja konstigt inlägg haha pusshej
sista sushi
längesen!
helvetesskogen som förstörde mitt knä
Kiss och Bajs <3
fina Hanna första gången på Art Café!

03:15

Resultat av dagens bombning i min stad

22:16

om 3 dagar åker jag ifrån detta land efter att ha varit här i  9 månader. har gjort så fruktansvärt mycket att jag inte ens kommer ihåg allt. men typ
  • ridit på struts
  • tagit dykarcertifikat i Indiska Oceanen
  • varit i mombasa
  • varit på safari 3 gånger i masai mara
  • haft hela min underbara familj här
  • lärt känna 55 nya ansikten
  • klarat sig själv
  • varit vid victoriasjön
  • varit i kenyas ena regnskog
  • varit med om "krig" eller ja, Al- shaabab
  • sätt en människa bli ihjälslagen
  • varit i afrikas största slum
  • besökt masai-by
  • varit hemma och opererat knät
  • djuphavsfiskat
  • ätit krokodil
  • sätt 12 albinos
  • åkt ett 100-år gammalt tåg från Nairobi-Mombasa, ska aldrig göra om det
Ja alltså, jag har självklart gjort en miljon till saker än det men de kommer jag inte ihåg :)
just nu vill jag egentligen inte åka hem! men mamma och pappa jag saknar er så jag spricker!!! och brorsorna såklart :)
Pusshej

DAG 288


Nu har dom bombat igen

02:03

så sjukt, vill jättemycket men samtidigt verkligen inte alls.

01:02

Vill åka skidor

DAG 286-287

grattis världens bästa mamma på mors-dag! eller vad man ska säga :) om 5 dagar ses vi igen!!!!! kan verkligen inte förstå det! Jag älskar dig så obeskrivligt mycket!
och förövrigt orkar jag inte blogga just nu, för mycket stress med att alla ska packa hit och dit och seperationsångesten börjar komma...
Pusshej
mina tjejer

DAG 285

hejhejhej
idag va ju tanken att sola men det var ingen sol, så somna om en stund sen gick jag upp och gjorde kaffe, prata med folk, kaffe, å lite mer kaffe!
Nu har jag duschat å blivit fräsch, de regnar å är äckligt väder! Ska göra mig iordning sen vid 18 ska vi dra till Art och äta middag och så sen blir det sista Que Pasa :(
Annars extremt tråkig dag! men så är livet
pusshej
Vår apa Gunnar var precis här och snodde bananer
nu har ni fått se honom också!

DAG 284

hey!
idag har jag haft naturkunskap, sista <3 sen låg vi och solade en stund. hade engelska betyssamtal, solade lite till, skulle ha geografi efter lunch men min lärare var i Naivasha så de blev inställt, solade en stund till efter det!! Sen hade vi swahili muntliga och lite betygsprat!! brabra!
Efter det gjorde vi kaffe, chillade lite och duscha!
Nu har vi haft det sista torsdagsmötet någonsin!!!!! Har precis suttit i två timmar med en labb rapport och har skickat in den, SISTA LÄXAN I TVÅAN ÄR KLAR!!!!!!! Imorgon är jag ledig, på måndag är jag ledig, tisdag och onsdag lämna tillbaka böcker och betygsprat sen torsdag skolavslutning!!!! och en boardingvärd har precis kollat mitt rum så inget är trasigt och det är godkänt, bra. har slängt alla böcker och papper och börjat slänga kläder. jättemegakonstigt!
Kan knappt förstå det själv!
Nu ska jag göra kaffe sen inte ha någon stress över skolan för allt är över :) så nice!
helg imorgon vilket är nice...sista helgen!
Aja saknar dig
Pusshej
väldigt längesen å långt hår
usch

DAG 283

hejhej
idag har jag skrivit mattenationella sen har vi ätit middag på Art

00:13

mamma eller pappa ring mig

DAG 282

hej!
idag hade jag först engelska då vi bara kollade på film, sen svenska då vi hade de sista föredragen, och även vår allra sista svensklektion här i Nairobi!! Sen lite lunch och geografi på det! Sen håltimme på swahilin då vi låg och solade en stund! Sen har jag mest gjort ingenting. Duschat, bakat med malin och elin och varit trött. sitter nu och pluggar matte, längtar bara tills imorgon då nationella är över!!!
Nä, har inte så mycket mer att säga
pusshej
bussen fastna lite i masaibyn

DAG 281

Hejhej!
Idag började jag klockan 14, men gick upp 8 iallafall. Packade väskan och gick till Art Café med Elin. Några inredningstidningar och kaffe senare gick vi till nakumatt och sen hem! Inte ett moln på himlen så vi la oss och solade i typ 2-3 timmar, otroligt skönt!
Sen har jag bara haft en timmes lektion då vi labbade, nu har vi fått fetaste labbrapporten att göra. kul! 
Så nu ska jag mest ta de lugnt för jag är supermega trött för jag somna lite efter 6 imorse. Sen ikväll blir det massa plugg och så!
Juste, nästa vecka ÄR jag hemma!!!!!!!!!!!!! kan verkligen inte förstå det!
Pusshej
låna lite bilder från amanda från dagens solning!

DAG 280

hejhallå
idag har vi legat och solat hela dagen igen, mycket mycket skönt. Sen runt 3-4 tog jag en dusch och lite sånt sen gick jag och elin till junction. temperaturen var seriöst perfekt så det va mycket bra! köpte massa äpplen och lemonwater och sen lite mörk choklad för att sedan sätta oss på Art med en espresso, lemonad och en chokladbit! trevligt trevligt!
Nu är vi hemma igen, ska plugga matte hela kvällen för det är nationella på onsdag...superkul!
Nu är det inte lång tid kvar här! Förresten har jag varit här i exakt 9 månader idag

Pusshej

DAG 279

hejhej!

Igårkväll åkte vi till Art café med några, sen kom phyllis och mike och dom andra åkte till skolan! Satt där en stund med dom och sen tog vi deras bil till Que Pasa ( där vi åt middag pappa och annika, i Karen) Rolig kväll iallafall!

Idag vaknade jag och gick ut och solade, vi satt på stolar i lilla barnpoolen och solade i många timmar så nu har man ju börjat få lite färg igen! Skönt!
Har precis duschat och fixat lite, bokat bord till ikväll. Jag elin jossan emelie och ida ska äta middag på Zen Garden! Mysigt! Sen blir det hemmakväll!

Pusshej
vår kenyanska mamma Phyllis!

DAG 278

hejhejhej!
Idag gjorde jag först kaffe med Elin, sen hade vi mattelektion sen slutade vi :) Så vi bytte om och la oss och sola i ungefär 2 timmar, alla är verkligen bleka nu och pressen börjar komma att man ska va brun när man kommer hem! Sen runt 14 hade jag matteprov! Sen gick jag elin anna och malin till toimarket och köpte det ena och det andra :) men det började regna där bland stånden så vi tog en Cityhoppa - buss hem! 
Nu har jag kastat in lite tvätt och duschat superlänge och jättevarmt. Kollar på film och väntar på att Phyllis ska svara! 
Ja så antingen träffar vi phyllis och mike ikväll, eller hemma, bio, eller utgång! Vi får se! I helgen blir det endast solning!

Pusshej
i belgien

01:17


DAG 277

hejjambo
inatt somna jag klockan 5 :) för jag låg och snörvlade så mycket, sen klockan 8 var det uppstigning. Hade svenskaredovisning vilket gick bra, sen direkt efter det naturprov vilket gick mindre bra ( men endå okej för att ha börjat plugga igår) sen engelska då vi kollade på film, lunch, geografi och swahili som vi inte hade :)
Efter det har vi faktsikt inte gjort så mycket, har pluggat lite matte, duschat precis, pluggat geografi med malin och ätit hamburgare med pommes till middag. Druckit väldigt mycket kaffe idag också! bra!

Nu ska jag bara kolla på film och försöka bli frisk då huvudet känns isolerat och näsan rinner å har sig! 
Idag är det två veckor till skolavslutning!!!!!!!!!!!!

Pusshej

DAG 276

hejhej
idag är jag sjuk. Gick till Siv och hon sa att jag har fått ett virus, kul grej. Så har mest sovit, sen tog jag en dusch i iskallt vatten för det fanns inget varmt, också kul! Efter de gick vi till Art och pluggade för där pluggar man bättre, köpte lite frukt och salami och citronvatten. 
Efter det har vi bara pluggat naturkunskap i hopp om att klara provet imorgon! Har 4 stora saker imorgon. Så ska bli jätteroligt verkligen :)
Nu ska jag hämta frukt sen plugga vidare, love my life.
Pusshej

02:26

580008_402799936431347_100001040326221_1256567_1756370515_n_largeTumblr_lzy2m0vtgi1qaobbko1_500_largeTumblr_m3opa6rknl1rrzjp5o1_500_large

DAG 275

hejhej
inatt kallsvettades jag hela natten, ont i halsen och huvudet. jätteroligt. så fick gå och sjukanmäla mig sen ligga som en död säl i sängen. har nu kommit upp och gjort lite te. har överdrivet mycket plugg och allt är sämst så ja... mamma pappa om ni inte har något för er kan ni gärna ringa och uppmuntra er sjuka dotter... andra får också ringa :)

01:50

tror jag håller på att bli sjuk, och min datorladdare funkar inte längre. så nu får jag leva på elins eller någon annans i 17 dagar så kan jag inte sova heller. den här veckan har jag swahili muntligaprov, engelska muntliga, naturprov, matteprov och svenskaredovisning.

DAG 274

hejhej!
Idag har jag haft naturkunskap. Sen klockan 15 gick jag och Elin till junction och skrev ut 76 bilder eller vad det var till vårt U-landsprojekt. Köpte en bok, papper och guldpennor och satte oss på Art Café. Beställde in kaffe och smoothie och började klippa och klistra, fick efter 2 timmar ihop en fin bok. Gick sen till zuchini och köpte cocos (?) och halvsprang hem innan klockan hann bli halv 7. Väl hemma fixade vi klart boken, skrev texter och höll på! Nu ligger boken i lärarrummet så det är skönt! Har precis tagit en dusch och sitter med ansiktsmask i sängen. Ska upp snart å hämta lite frukt å macka sen plugga va tanken...
Har fått massa ont i halsen och de verkar som att jag inte är den enda här på internatet, kulkul!

Pusshej

02:52

imorgon börjar jag 12:50. jag saknar dig och jag blev precis skrämd av en vakt

DAG 273

heei!
idag har vi varit på westgate, köpt konstiga saker och ätit lunch på Art café. Ida klippte sig och färgade bort hennes utväxt men den var inte borta så iställlet för att betala 7000shilling(typ 650kr) så fick hon de gratis, nice! Sen åkte vi hem, jag bytte om till träningskläder och gick till gymmet. Tränade tills personalen sa åt mig att gå för dom skulle stänga. Nu har jag duschat och ska plugga naturkunskap.
Pusshej
min sånhär tröja har krympt, de är inte kul

02:20

överdrivet trött på att inte kunna sova

DAG 272

Hejhej!
Idag har jag legat och solat i 4 timmar vilket var väldigt skönt. Sen lite dusch å fix å sånt sen tog jag och Elin en taxi långt bort till en restaurang som heter Zen Garden, sushirestaurang. Sjukt fin och jättemysig! Så där satt vi några timmar åt lite sushi och drinkade.
Nu är vi tillbaka och imorgon blir det plugg, fixa en fotobok och sola! :)
19 dagar kvar, kan knappt förstå det själv!
Pusshej saknar allt och alla hemma

DAG 271

hej
hade matte, drack kaffe, solat i 3 timmar. ska till junction sen och köpa goda saker sen vara hemma ikväll.
nu om 3 veckor är jag påväg till Nairobis flygplats, helt sjukt!
Pusshej
Kenya är fint

DAG 270

hej!
idag hade jag naturkunskap, engelska, lunch, geografi och sist swahiliprov. herresatan! Swahiliprov tar alltid så lång tid att skriva och är sjukt tråkiga och svåra! Efter det gjorde vi lite kaffe och satte oss och pluggade utomhus. Där har vi suttit från ungefär klockan 16 till nu! Gjort klart ett arbete ( får sovmorgon imorgon yes ) och snart är den föreviga Ulanduppsatsen klar! 
Har ätit äcklig middag och haft torsdagsmöte. Men nu var jag tvungen att gå in för det blev kallt.
Sitter i mitt rum nu, ska plugga lite till sen kanske värma mig med en dusch eller något!

Snart kommer jag hem :O
Pusshej
saknar att vara hemma

02:32

kan inte sova inatt heller :(

22:49

godnatt

DAG 269

Hejhej
Idag vaknade jag tidigt. Gick upp med Elin och gjorde en kopp te ( bra start på dagen jarrå) Sen var det engelskanationella ja..... kan ju bara säga att alla gick därifrån och skrattade för det var så svårt :) Så tror inte vår lärare är lika stolt över oss längre när hon verkligen ser resultaten, förlåt Zanna.
Sen vart det lunch och sist matte! Jättekul!
Efter de bytte vi lakarn, och bytte vi om och gick ut och gick igen, skönt dedär!
Kom tillbaka efter en timmes svettning, sattte oss i zebra åt lite apelsiner och jag hade högläsning från KP! :)
Sen en lång varmdusch och lite så! 
Kastade in tre tvättar kläder och åt avocado med god sallad och salami, gott i magen.

Nu har vi "pluggat" en stund. Sitter nu och äter äpple, kollar solsidan som jag sätt på ca 100 gånger den senaste veckan och är ganska så trött. Har fått sömnpiller av Siv nu så hoppas det funkar iallafall!

Aja, intressant inlägg...
Pusshej
flög flygplanet, nästan

03:22

jag saknar

DAG 268

hejhej
imorse somnade jag klockan 9, därför har jag varit ganska trött idag. Så skippade första lektionen men Zanna sa att de va inga problem bara jag va ärlig! bra bra. Sen lite geografi på det, väldigt tråkigt och sist Swahili (prov på allt vi gjort på torsdag och jag kan ingenting ) så de flyter på. Efter det gjorde vi macka. Sen bytte vi om och tog våran timmespromenad jag och elin. Börjar bli en bra vana! skönt och gå trots hemska safaribacken som dödar mitt knä..... men men!
Nu har jag duschat, skrivit på min uppsats tills på fredag som börjar bli klar, ätit lite middag och gjort kaffe!
Snart ska jag plugga matte i 1 timme sen blir det väl mer plugg. Hoppas ja somnar tidigare ikväll iallafall!
Pusshej
så är det att bo här ( låna bilden av michelle)

DAG 267

det är konstigt att bo 1 år i afrika

DAG 266

hejhej!!
söndag idag då, vakna ganska sent. kokade några ägg och lite kaffe! hämta in alla kläder som hängde på tork och bytte om till träningskläder. Varit ute och powerwalkat i 50 min nu, skönt men jobbigt! KUL också att dom bränner sopor på andra sidan muren så hela skolan är fylld av rök och mitt rum luktar bajs....skönt att mitt hår kommer lukta superäckligt nu när de är blött!
Snart ska vi sätta oss i biblioteket och plugga, måste skriva en 10 sidorsuppsats! denhär veckan kommer bli ett rent helvete. men men
Pusshej
malin är söt

23:29

saknar

DAG 265

hejhej Idag har holländarna någon viktig dag så det är överdrivet fest på skolan. inte okej!! Så vi har legat och solat några timmar, ätit några ägg och lite kaffe.Nu ska vi ut och powerwalka lite sen dra förbi junction och köpa te och frukt!
Annars händer det inte så mycket.. valborsfirande på skolan ikväll! Jag måste plugga, så utgång blir det inte!
Vädret är mycket bättre än vad det varit på några veckor, så det är väldigt skönt! Då kan man sola lite så man faktiskt blir brun när man åker härifrån... stelt och vara vit när man bott ett år i afrika!! :)
Pusshej
saknar dom

DAG 264

Hejhejjambo!
Idag börja jag tidigt, hade engelska nationella skriftligt. Gick väl bra eller jag vet inte :) Sen gjorde vi kaffe och hade matte! Sen slutade vi och då var det helg igen! Vi tog en taxi till Toimarket där vi gick runt en stund. Köpte tillslut en skjorta. Sen gick vi till Java för att vänta på taxi men då hade bajs swedken inga bilar, så vi fick gå hem. När vi kom hem tvätta vi kläder, duscha å gjorde oss iordning.
Runt 19 tog vi skolbussen till junction, åkte till högsta våningen och åt världens bästa sushi.
Sen en espresso på Art Café och nu hemma! Har tränat lite och imorgonbitti ska vi ta en timmes promenad och utforska området, vet knappt vart jag bott i snart 9 månader! skrämmande.
Imorgon mellan 12-16 ska Holländarna ha någon stor dag här på vår skola vårt hem. Jättekul. Så får väl hålla sig undan. Sen på kvällen blir det kanske middag med Phyllis och Mike annars inget inplanerat, lite plugg kanske...
Pusshej
Denhär pajsaren skrämde mig idag när jag öppna min ytterdörr för att hämta handduken, om man bor i Afrika så gör man

01:32

sova är inte min grej, längtar hem till sommaren

DAG 263

hej
dagen började med att hålla tal för svenska nationella, gick väl bra men va lite väl nervös kanske. Sen naturkunskap, engelska, lunch, geografi och sist swahili.
himlen öppnade sig idag igen, så de bara öste ner!
har ätit middag nu och ska plugga resten av kväller är det tänkt, har engelska nationella imorgon klockan 8:40! jättekul!
Nä annars händer det väl inte speciellt mycket här... kort tid kvar och jag anmälde mig precis till bungyjump, vad håller jag på med. någon borde stoppa mig jag kommer ju dö!
Bloggen är väl inte jättekul just nu, men de beror på att jag inte gör så mycket mer än att ha ångest för allt plugg
Pusshej

DAG 262

hejhej
nu är långhelgen slut och skolan börjar igen.
Idag har jag försökt plugga, blivit arg för de är för mycket moln så man inte kan sola, fått ont i knät igen på riktigt, lyssnat på jättetjejig musik, haft ont i magen.
Nu ska jag plugga vidare på min 10 sidorsuppsats!
Imorgon ska jag hålla tal, skönt när det är klart iallafall. Sen är det slutspurten nu med överdrivet mycket plugg. Om två helger ska vi bada i varma källor, sen funderar jag på att hoppa bungyjump helgen efter det! va tror ni?
Aja nu måste jag verkligen få lite plugg gjort. och jag hatar att det är bra väder hemma och alla ska skryta om det så mycket. taskigt.
pusshej

DAG 259-261

hejhej
i helgen har det regnat massa, jag har inte pluggat så mycket som jag ska, firat Mandas 18årsdag på restaurang i Karen, varit på westgate igen och fikat på Art, varit hemma mycket.
Idag har jag bara varit på art och ätit en bagel och en cola. har duschat nu och har fått ont i knät igen. om 1 månad är jag hemma det är ganska så sjukt!
(inte direkt någon blogglust för tillfället, så ni vet)
Pusshej

RSS 2.0