DAG 191-196

om en vecka åker jag tillbaka till kenya. skulle va skönt att vara kvar i stockholm. på onsdag ska jag operera mitt knä, och bli sövd. det blir nog bra de!

DAG 191

Vaknar får en puss, somnar om, vaknar ensam tar en dusch. kokar kaffe och skär ett äpple till små bitar. kollar 112 på liv och död sitter i soffan. torkar håret sen plattar det och sätter på mig bra kläder. ont i knät och på torsdag 9:45 är jag välkommen till Artro Clinicen på sofiahemmet. soligt ute men ganska kallt och snart kommer han hem. då ska han få något att äta sen in till stan fika med bästa pappa prata lite ikväll får jag värmeplattor på knät för blodcirkulation tror jag det var. pluggar pluggar pluggar idag kommer bror #2 till huvudstaden. nu ska jag skriva om naturkatastrofer och leta efter mitt bandage och ta en afrikansk smärtstillande. mormor låg på sjukhuset inatt också.
afrika är bra.
saknar elin

14:00


13:55 - köpt fina muggar


DAG 186-190

Hejhejhejhej!
Hemma i Sverige för operation av knät. Här är det kallt, snöigt, men rätt nice. ja va finns det att säga :)

DAG 186

Åker till Sverige nu :) tjingtjong!

DAG 184-185

Här va de inte mycket bloggning inte!

Igår var det alla hjärtans dag. Mys mys! Hade svenska och engelska"prov" geografi och swahili! Efter de låg jag och Elin och solade en stund de va skönt de. Sen bestämde vi oss för att äta kärleksmiddag på Art Café på junction så vi duschade och gjorde iordning oss och tog en taxi dit! Där åt vi med jossan, emelie, ida och linnea. det va bra de! Klockan 21 kom vi hem. Då vart det bara dusch sen massa knäckemackor, yoghurt och lite mango! mums :)

Idag började jag klockan 12:50... Har väldigt lite lektioner denhär veckan eftersom två av mina lärare är på Model-UN vecka med de som går den kursen. Verkar fett coolt att prata inför flera hundra på engelska och vara jätteuppklädd. inget för mig men endå :) Så jag vaknade runt 9 imorse, satte på en film och somna om. Vaknade vid 11 och då bytte jag om sen gick jag och elin och åt lite soppa. Matte på det. Sen har vi bara legat och solat hela dagen. Åt lite knäckemackor på balkongen och drack cola. Nu har jag gjort mina läxor, precis kommit ut ur duschen och dragit på mig min onepiece. Ska göra lite fruktsallad och sen fortsätta de med mina eviga läxor... kul! 

Pusshej :)


SSN spelar volleyboll

00:14

Vår älskade boardingpappa Antoine. alla älskar dig å hatar dig också. glad alla hjärtans dag!

DAG 179-183

Jag ska operera knät

Africa

Windzor. De är nice. Pusshej


DAG 178

Idag har jag haft svenska, fått tillbaka naturprov, engelska, lunch geografi! Sen åkte jag till sjukan själv. varit där för mycket nu. Gjorde de vi brukade. gick lite på band cykla lite och lite sånt. inte speciellt skönt. Sen fick jag vänta på taxin i 1,5h ensam... så missa middagen då blir man glad. alltså var jag på sjukan i cirkus 4 timmar. africa <3 
nu är jag på mitt rum ska duscha ska plugga ska ja gu vet vad. förresten kom jag på idag, att jag saknar morfar mormor och farmor så himla mycket.
Aja annars inte speciellt kul här. åker hem om 14 dagar. får veta om de blir operation eller ej på lördag. åh kul.


Pusshej

DAG 177

idag har jag haft matte, ätit soppa, varit på nairobi hospital, haft ont i knät, ätit god middag på junction, duschat, varit ledsen, saknat, köpt milkshake, köpt band till solglasögonen, längtat och varit mer ledsen. hur är det hemma?
pusshej
fint ben efter lite värmekudde på sjukhuset

DAG 174-176


19:33


DAG 169-173

hejhej!
har varit i en masaiby över ett par dagar, va väl sådär kul och nu är vi hemma och det är lugnt för alla är på mount kenya det är skönt. har ätit sushi till lunch och inget mer.. här kommer lite bilder istället för tråkig text.

pusshej
bussen fastnade lite mitt i ingenstans
där borta är kilimanjaro. snö i africa.
mer bilder kommer sen...kanske!

01:03

det här är det bästa platsen man kan vara på. man blir väckt av pojken alldeles för tidigt för att det ska vara mänskligt att gå upp. men man är snäll så man går upp och tar med täcket, går ut från pojkens rum, rakt igenom hallen och direkt in i detta bästa rum, och somnar om på 1 minut under täcket igen. sover även om det är ljust. bara för att det är så tyst och inga väggar som är är långt ifrån ljudisolerade. koppla av hjärnan och inte vakna varje dag av byggjobbare, småbarnen som skriker, kompisar som smäller i dörrar, några rop av skolans ena kvinnliga städare efter mutuku. utan, det är helt tyst. man vaknar och pojken sitter där brevid och kliar mig lite lätt i håret. pojken tittar på mig och ler, pussar mig på pannan och går ut från det här fina rummet. jag vänder på mig och försöker somna om. hör fotsteg, pojken kommer in igen med en hel bricka full med frukost. kaffe, macka med skinka och gurka eller lingongrova, smör, skinka, sallad, kanske lite gurka, och kanske en kaka. jag sätter mig upp sömndrucket och känner hur kroppen inte är beredd att vakna än. men det spelar ingen roll, för pojken sitter där och tittar på mig, ler lite i smyg och räcker fram mig kaffekoppen.
pojken är den finaste människan i världen.

DAG 168

Hejhej hallå jambo hello!

Idag har jag haft historiaprov, skjut mig. sedan lite lunch på det, och träffa skolsyster, mattelektion och efter de matteprov :) kul! Sen direkt efter de vart de att hoppa in i Swedken taxin för att åka till Nairobi Hospital igen...physiotherapy...ja. såhär, det gjorde asont. först värmde vi knät i typ en timme, sen vart de lite massage som bara va oskönt. sen skulle ja böja å sträcka på benet de va ju ett rent helvete ska jag säga er. 1 liter tårar, 5 liter svett och panikattack på dendär lilla britsen. herregud. sen cykla i 10 minuter, va skönt också, verkligen.
Åkte till junction, åt en förträffligt god ceasarsallad toppad med halloumi. en kaffe på de så va allt bra igen. då va vi redan sena eftersom man egentligen måste komma hem 18:30 men vi behövde mat och handla eftersom de tog så lång tid på sjukan. Sen in på nakumatt, köpa viktiga saker, ta taxi till skolan. hemma :)
nu har jag duschat och packat inför masaibyn vi åker till imorgon! Kan ju tyvärr inte bestiga mount kenya, så masaiby it is! ska bli riktigt kul faktiskt även om jag mest kommer kunna sitta stilla, men men!
Vi hörs på lördag när vi kommer hem igen, vi som är handikappade nog att inte kunna vandra!

Pusshej


RSS 2.0