DAG 258


DAG 256-257

hejhej!
igår var jag i skolan... sen gjorde vi inte så mycket tills det vart middag och himlen öppnade sig igen, så vi fick en extra pool på gräsmattan brevid poolen! tydligen kaos på junction också. Sen gick jag gabbi elin och jossan till bistron, där fick vi inte komma in för klockan va 7?!?!?! enda stället vi inte kommer in på i hela kenya typ. Efter ett väldans tjat så fick vi komma in till vip-avdelningen. va i och för sig nice! Va där till ungefär 9, sen åkte vi hem hämta mer pengar och åkte till quepasa.
idag vaknade jag klockan 7. gick runt skolan duscha å gjorde ingenting. åt lite brunch med massa ägg.
sen somnade jag om 2 timmar för jag sov så lite inatt! nu har jag och elin solat i nån timme eller två, har tvättat lite, bytt lakarn och städat mitt rum. ska hoppa in i duschen nu, sen blir det hemmakväll
pusshej
älskar verkligen regnperioden

DAG 255

idag har jag ont i magen, de är inte skönt. så åt lite ägg och pasta till lunch fast det var inte så gott. annars har jag mest legat i sängen. kollat på film för internet har inte varit bra. skrivit lite på mitt tal. köpt kaffe och massa saker man blir tjock av.
annars önskar jag mest att jag var lång så jag kunde byta min taklampa. och att jag hade någon som kunde göra alla mina läxor. längtar hem ganska mycket då man är lite trött på livet här ibland, men men de går upp och ner.
pusshej!

00:51

med ont i magen och kalla fötter säger jag godnatt från en tyst boarding i kenya

DAG 254

hejhej
idag gick vi upp lite för tidigt, slängde på mig mina kikoybrallor och en tröja. tog mitt pick och pack och gick till en av lektionssalarna. Framför oss väntade en 6 timmars lång uppsatsskrivning i Svenska B nationella. vi började halv 9, klockan 10 var jag klar.... så satt och drog ut på tiden, bytte lite ord, åt lite godis för att fördriva tiden. Sen vart det lunch och då orkade jag inte vara kvar mer. 
Åt lite lunch. Sen kunde jag inte lägga in min uppsats på USB-t vi fick, så jag fick testa 5 stycken men inget funkade. De hade stängt av internet så jag kunde inte maila. Så efter mycket om och men fick jag skriva ut uppsatsen när min lärare kollade på.... äh. 
Ja vad har vi gjort efter de. Beställt lite kläder, kollat på kläder, druckit kaffe, pluggat ( skrivit 1 rad) och lyssnat på musik. 
De va äcklig middag så vi kokade ägg. nu har jag ont i magen. och det regnar så jättemycket igen, som vanligt varje kväll. 

Pusshej
glasögonorm

DAG 253

hejhej
idag vakna jag med huvudvärken som satt kvar från igår och dunkade i huvudet. hade en svenska-lektion sen lunch. men de va äckligt så vi åt bara ägg. efter det hade jag geografi men då tog vi hela timmen åt att kolla igenom hela vårt provschema vilket är ett skämt. sen efter den lektionen öppnade sig himlen. så när nästa lektion swahili började kom vi knappt till klassrummen. så utan papper eller dator gick vi 4 stycken under elins paraply till lektionen barfota i flipflops, stövlarna tog ju pappa hem så hade inte så mycket val. efter lektionen tog vi en taxi till junction för det gick inte att gå. köpte lite saker på nakumatt tills morgondagens 6 timmars nationella svenska B prov. kul!!!!!!!!!!!! längtar verkligen. sen kollade vi lite i affärer och avslutade med en guacamole bacon burger på Java och sen traskade hem i lera och vattenpölar. nu ligger jag i sängen, har precis beställt lite kläder som ska komma hem innan jag landar i sverige, behöver lite nytt och fräscht kan man ju säga efter dehär året. 
ikväll blir det bara plugg.
pusshej
blinda noshörningen maxwell

22:53

Om min blogg ser konstig ut kan det bero på att jag bytt design ( hade inget annat för mig) så testa att ladda om sidan, då hoppas jag att det funkar!

Godnatt puss

21:49

enda som hjälper

bomber och granater


15:33

Nu har det börjat blixta och åska också, nu gick elen!! kenya<3 
I fredags innan vi skulle gå ut va det ungefär sånhär väder, jag stod och plattade håret i elins rum den högsta åskan jag någonsin hört i hela mitt liv kom. så gick elen precis efter det. de skriket man hörde genom hela boardingen va brutal. jag trodde jag fick en liten hjärtattack då. blä. Blixten hade tydligen slått ner i poolhuset så alla som bor där hade känt att det skakade i fönsterna och så. usch. jag hatar när det åskar och blixtrar. här är det inte riktigt som i sverige heller. här är det på riktigt inte lite mesåska.
det kommer fler och fler hela tiden nu vill ba lägga mig under sängen eller i garderoben. hjälp
(japp borde plugga)

DAG 252

hejhej
idag vaknade jag och trodde det var helg, blev ledsen när jag kom på att det var måndag. satte på mig kläder och gick till Ulandslektionen, fick närvaro och gick då vi ska jobba själva. vi satte oss i giraffrummet, jobbade lite på sista stora inlämningen i Uland. Sen va de äcklig lunch så vi stekte ägg och la de på knäckemacka, de va gott.
Nu har vi haft 2 timmars naturkunskapslektion. sämsta timmarna på veckan!! Men nu är det över iallafall. Kom ut från lektionen och det regnade, kul.
ligger i sängen nu och kollar på bigbrother och skriver på min hemtenta i historia. min taklampa är sönder och de fanns inga nya sa antoine, också kul! 
Sen blir det väl att träna om det slutar regna lite, middag efter det sen hela kvällen fylld med plugg som vanligt.
är så himla trött hela tiden... ganska jobbigt då man har världens hög med plugg inom dom närmsta veckorna! hejkomochhjälpmig.
pusshej

DAG 251

Hejhej
Imorse vaknade jag tidigt, för tidigt. Kollade lite på Big brother sen gick jag och elin och åt brunch! Efter de la vi oss och solade i nåra timmar, men det va så otroligt mycket folk ( adoptivföräldrar som är här med deras skitungar) Så vårt hem liknade ett zoo... så vi bytte om och fixade fram lite kaffe, cola och morotskaka! Mumma. Sen hade vi absolut inget att göra för plugga kan man göra en annan dag, drog på oss kläder, ringde en taxi och fick med Malin. Så drog vi till ett köpcenter som heter Westgate. Ligger i Westlands där vi inte brukar få vara då det är farligare där blabla. Så där gick vi runt en stund. Malin köpte en fin väska och sen blev det fika på Art Café! 
Beställde taxi hem och kom lagom till middagen.
Nu har jag och elin suttit i biblioteket ensamma i några timmar och "pluggat". lyssnat på bra dubstep, legat på bordet och kollat på skidbilder. Nu sitter jag på min säng. tänkte gå upp och hämta något att äta.
Pusshej
blåste lite

23:48

Ungefär precis exakt såhär såg det ut idag, samma flod, samma camp och allt! Ja jag har svalt ungefär 5 liter vatten :) Somsagt, snart kommer nog filmen på oss! De här bara så ni vet hur det ser ut

23:18

Rafting. Herregud. roligaste jag varit med om någonsin!!!!!!!! trodde jag skulle dö x antal gånger men det var riktigt jäkla coolt! Adrenalinkicken va hyffsat hög! Trötta som satan gick vi upp 6 imorse, satte oss i bussen i ungefär 2 timmar, kom fram och tog en kopp äckligt kaffe. Sen åkte vi ca 20 min uppströms med bussarna. Väl där hoppade vi av, fick instruktioner hur vi skulle göra när och var, sen körde vi! ungefär 4 timmar tror jag det var!! vill lätt göra om det. (Juste mamma och pappa jag glömde säga att jag skulle göra dehär.... det kostar 6000 shilling men de skickar skolan till er :) :) :) )
Nu har vi kollat på Karlsson på taket och bara inte gjort någonting. Varit på junction och fikat och köpt godis och sånt. lite lagom trött i skallen nu så ska väl somna ganska snart! tror det kan komma ut en film ganska snart på hur det såg ut idag så den som väntar på något gott!

Pusshej

DAG 249-250

Godmorgon idag ska vi på rafting, alltså forsränning.
hörs sen

DAG 248

hej
Idag har jag inte gjort något alls. mådde dåligt igårkväll och inatt i magen så blev ingen skola. drack lite kaffe senare på dagen med elin, hade säkerhetsmöte, pluggade, ritade med elin och amanda. nu har jag och elin duschat och haft minispa, det är skönt! Så sitter i min säng nu med lite chocklad och pluggar. Imorgon är det äntligen helg vilket är grymt skönt! nu är det inte lång tid kvar tills jag kommer till Sverige för gott. snabbt tiden går endå!

Pusshej
dagens outfit

00:19

Saknar mamma och pappa. vill hem till dem nu

DAG 247

Hallåja!

Onsdag dårå, vakna som vanligt av personalens ljuva stämma.....mys. Hade historia i 5 min, fick hemtenta som ska va klar om en vecka. Tre frågor tänkte jag var okej, när jag endå har så mycket redan. Nu ska vi skriva 3 frågor, 1000 ord PER fråga. Alltså två sidor på datorn, 6 sidor på en vecka av någon jag inte har en aning om....åh skola <3 Sen vart det rondellmöte och efter det gick jag och Elin till gymmet, köpte vårt sista gymkort!!!! Träna i nån timme för sen vart det lunch. Matte på de. Sen va de ju tänkt att vi skulle plugga.......Ja. Fördrev tiden med jag vet inte vad, sen blev de dags för middag. Va så himlans hungrig så det var ju bra! Efter de spela vi spel.... Jag Elin och Max. Sen har jag mest kollat på skor, klänningar och jackor. Jag orkar verkligen inte plugga. Har fått jättemega nageltrång också, och ont i magen. Livet <3
Nu ska jag hämta ett äpple och så ska malin få göra en fläta sen sova...

Pusshej!!
Malin Jag och Elin. Söta

DAG 246

Hejhej!
Idag va en lång dag, lite. Började med engelska, sen svenska, lunch, geografi, och sist swahili! Har så mycket nu i skolan innan sommaren att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Efter skolan åkte jag och elin till Toimarket, köpte en nice tunikatröja nångonting :) Sen tog vi en banana milkshake på Java såklart. Åkte hem och så vart det middag!
Nu sitter jag på balkongen med den fetaste högen av läxor.... 
Jaja, de löser sig nog! Här kommer vi sitter några timmar till iallafall, tur att det finns kaffe som ska fixas snart!
Juste, inatt vid 5 va de jordskalv här, 4,6 på richterskalan och grejer!!! Hela poolhuset hade tydligen skakat så alla hade varit vakna där och några andra i mitt hus, då sängarna skakade... men jag sov så gott :) Nice!

Pusshej

DAG 245

Hej!
Idag vaknade jag tidigt och trodde inte att jag hade lektion, så gick bort till mig för att hämta handduk för att ta en lång dusch men icke sa nicke för där stod min lärare och sa att de visst va lektion, så fick halvspringa tillbaka och sätta på mig kläder och ha lektion.....som varade i 15 min, kul!
Sen gjorde jag en kaffe, kolla lite film sen vart det lunch. Naturkunskap på det, dubbeltimme!! Fick tillbaka prov och lite sånt! 
Sen kom ju Elin hit också!!!!!!!!!!!!! Så himla nice!!!!
Så efter min lektion så gick vi till junction, köpte mat på nakumatt och åt på Java!
När vi kom hem va det middag men vi va så mätta så vi hoppade den, spela spel mot varandra i några timmar. Nu har jag duschat hos elin ( vår dusch blir klar imorrn tror jag, så fräscht nu!!!) Sen kastade vi in lite tvätt och här sitter jag i sängen, äter dumbleklubba och läser svenska...
Ja, inte speciellt kul dag annars. 45 dagar kvar här, sjukt.
Pusshej
lite traskig flodhäst som krokodilerna äter på

23:14

tittar mest upp i taket, vilar ögonen en stund, hämtar den 5e koppen te, saknar, går runt och fixar saker jag inte behöver fixa, tänder nytt ljus när det gamla brunnit ut, kollar i spegeln, tänker, kallprat med någon som går förbi, elin är uppe i luften, ligger i hennes säng, möblera om mitt rum, pratar svenska med Alex som inte förstår fast det är skönt ibland för då kan man säga vad man vill.
Snart är det sommarlov, vet inte om jag längtar mest rädd, saknar elin, för mycket i skolan för att orka, sömnlösa nätter, ensamheten, prat med mamma är bra, pappa också såklart, gråter när jag inte borde, åska och blixtrar för tankarna till en annan plats, pippi är bra en tidig söndagsmorgon, djungelvrål så gommen svider.

Lär en bra malin hur man gör kaffe, internatliv, stöt genom armen ska inte tända den lampan mer, skärgårdsdoktorn på youtube, börjar 12:50 imorgon, skoltrött, kommer på mig själv med att sitta med rynkade ögonbryn och se allmänt arg ut, vara arg, ledsen borde man inte få vara.
godnatt

DAG 244

Hej...
Inatt sov jag bajs, vakna tidigt, kollade på skärgårdsdoktorn, big brother, pippi tills klockan blev mycket. Har även hunnit skriva klart min naturuppsats, typ! så de är lite skönt. regnar och åskar som bara den så väggen skakar som jag sitter emot. Annars har jag precis ätit middag... de va fett gott! Ska ta en dusch lite senare för jag är äcklig. Imorgon kommer elin det är bra. Då va de slut på det sista lovet i Afrika! Konstigt :/
Nu ska jag fortsätta kolla film och dricka kaffe.
Pusshej
Tror dehär lejonet inte klarar sig så länge till......ser lite risig ut :(

20:37


DAG 243

Hejhej!

Inatt sa jag hejdå till pappa och annika för dom åkte 5 imorse. Vaknade runt 8-9, satte mig en stund med datorn, åt frukost, sen packade jag ihop allt och la mig vid poolen. Efter de tog jag mig till skolan då jag inte ville vara själv längre. Här bygger dom om min korridor av alla så de går inte att vara i mitt rum! KUL! de sägs att dom ska vara klara imorgon.....men de kommer dom aldrig! så de är ett lager damm över hela mitt rum och blä!! Så jag har flyttat in i elins rum. Nu har jag precis satt på lakarn, duschat och satt på mig kläder! ska snart hämta mina kläder som ligger i tvätten också, spöregnar ute så de kommer aldrig torka! :)

Pusshej

DAG 238-242

Hejhjej!!!

Här var det inte mycket bloggning, men jag har varit i Masai Mara och lite överallt i Nairobi så har inte riktigt hunnit! :) sitter just nu på Windsor och chillar, väntar på att Phyllis och Mike ska komma hit och ta en kaffe sen åker jag och Annika till Village Market och pappa och Mike ska spela golf! 
Berättar mer imorgon vad vi har gjort, för jag orkar inte nu! 

Pusshej
skönt att flyga det minsta planet de kunde hitta när man är flygrädd!!
Fint lejon i Masai Mara!
Satt framme hos piloten, de va rätt coolt!
söte

00:26

Överraskade Annika och Pappa på flygplatsen med Phyllis och Mike!!!! Riktigt nice att dom är häääär!!!!!!!!! Satt och pratade med dom i några timmar och åt en bit och nu har jag duschat, fått så sjukt mkt godis att jag inte vet vart jag ska ta vägen. sitter i en dubbelsäng, påskägg breve mig, ensam på fett nice hotellrum. :) 

Imorgon ska vi upp tidigt shit är redan trött! Men kommer va skönt att sova när det är tyst!!!!

Pusshej

DAG 237

IDAG KOMMER PAPPA OCH ANNIKA HIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart ska jag hämta tvätten för malin tjatar på mig, sen duscha, städa mitt rum byta lakarn packa saker jag ska ha med mig och äta lite kanske! sen runt 19 tror jag de va, kommer phyllis å hämtar mig så åker vi till flygplatsen åå hämtar dom!!! :) wiiiiiih!!!!!!!!!!!!!

Pusshej
bästa skåne

DAG 235-236

Hejhallå!

Igår hade jag först lång svenskalektion, sen naturkunskapsprovet som jag hoppas gick ganska bra! Sen engelska på det, lunch, geografi och sist swahili i typ 10 minuter :) 
Juste, innan swahilin sa jag hejdå till elin också!!
Sen chilla vi lite, prata med hanna en stund sen duscha jag. När alla var klara runt 18 gick vi till Brew Bistro. Var där i lite över en timme, sen sprang vi till Art Café på junction, därifrån tog vi senare en taxi till Westlands där i inte får vara, men till ett ställe som hette K1 typ...ellr nått! Där mötte vi alla andra också! Rolig kväll men på ett konstigt ställe, sen skulle vi ju vara hemma 12 så vi hoppade snabbt in i en taxi och var där ungefär 4 minuter innan vi skulle vara hemma! :)
När vi kom hem sprang alla upp och gjorde mackor och sånt. Tog en dusch och chilla runt lite va ganska nice! Sen vid 2 somnade jag. 
Nu har jag vaknat för i och för sig en bra stund sen när malin kom in till mig och la sig breve mig. Prata lite å så! 
Snart ska jag väl göra något av dagen, kanske dra till toi, junction, kolla film eller något sånt! AH det är lov :) 

Pusshej! Glad Påsk :)


DAG 234

Hej!

Idag börja jag med att plugga naturkunskap. sen gick jag upp med elin och gjorde en macka med stekt ägg, cream cheese sweet chili sås! och lite kaffe såklart :) Sen hade vi mattelektion! Sen slutade jag :) Har haft utvecklingssamtal med Pärsa, gick så bra så! Sen har jag bara suttit här på balkongen och pluggat i väldigt många timmar till provet imorgon, om 45 min är det middag sen ska jag fortsätta plugga vidare!! Typ hela kvällen :) funfun! Fick veta idag att det är 31 skoldagar kvar, de är ju helt sjukt!!!!!!!!! Och om tre dagar kommer pappa och annika!!! ah :) nu måste jag plugga vidare. Och juste!!! Tack fina mormor för födelsedagsbrevet jag fick idag :) Så fint!!!! Jag skulle gärna vilja skicka till alla men som vi vet så tar de väldans tid att skicka till Sverige, skickade ju 4 brev i september men inget har kommit fram! BRA KENYA!
Pusshej


DAG 233

Hejhallå!

Idag hade jag svenska, lite lunch på de (fish´n´chips <3 ) sen geografi och swahili. Idag öppnade sig himlen igen på eftermiddagen, poolen svämma nästan över och de åskade och blixtrade så otroligt megamycket! men de brukar bara hålla i på i ungefär 1 timme sen är de över så de är ju tur! Annars har jag ätit goda mackor till middag och pluggat naturkunskap så jag snart eldar upp boken, seriöst. menmen lika bra att plugga på!!! Annars händer inte så mycket här, ganska kallt efter regnet, regna in i mitt rum väldigt mycket, tvätten blev dyngsur igen ( de vi inte plockat in) kul :)
Nu måste jag fortsätta plugga...kommer väl sitta här hela kvällen. längtar! 
Snart är det loooooov!!!!!


Ena sekunden såg det ut såhär på himlen!
Andra sekunden såhär!!

(lånade lite bildz av elin och emilia!)

DAG 232

Hej!

Idag började jag 11:10. Hade U-land och mitt under lektionen började det spöregna, alltså riktigt riktigt mycket regn! sådär så man knappt kan gå ut. jättesämst. Och kallt vart de också! Sen lite lunch på det, och naturkunskap i 2 timmar.. Sen åkte vi till junction jag och elin, köpte massa saker på nakumatt, lite bröd på Art Café och även en bagel med avocado, lax och cream cheese :) mumma! Nu började det dock spricka upp till blå himmel så det är skönt! Om en stund är det middag, sen hela kvällen ska jag bara plugga till jätteprovet på torsdag. 
Juste, hände en lite kul grej i lördags. Martina som bor i poolhuset vaknade runt 5 på morgonen av att hon trodde någon var i rummet och sparka till något i sängen så hon gick ut och kolla men ingen var där, så gick hon tillbaka och där låg Hakuna - skolans ena sköldpadda!!! Någon hade alltså lyft upp honom till poolhuset och lagt honom i martinas säng. hahaha!!!!! hade dött!
Pusshej
världens bästa kompis

DAG 231

Hejhej!!

Inatt sov jag jättelite, de sög. Åt ett ägg till frulle och lite kaffe. Låg sedan och solade i 3 timmar vilket var skönt :) såg på lite fin aerobics framfört av elin, amanda, manda och johanna :) Sen en dusch på det, åt daim och pluggade till provet på torsdag i en timme. Nu har jag ätit middag, och precis kokat ett ägg för de va jag sugen på. Sitter på balkongen med cola och pluggar så mycket jag bara kan...jättekul! 
Hoppas alla haft en bra helg iallafall!

Pusshej


RSS 2.0