DAG 99

Hejhej hemskt mycket hej!
Idag har det regnat igen, hela dagen. så min tvätt lär ju Aldrig bli torr! Kul! Vaknade imorse av att ja slog till min näsa där ja har ett rejält sår så fick sjukt mycket blod över handen fatta inte hur det kunde hända. Sprang sedan upp för att ha historia sen matte. Lite lunch på det och sen vart de helg!
Jag och elni skulle åka till en affär och köpa en sak men vi ville inte gå för de är så lerigt och rätt långt så vi tänkte fråga jonna vår driver om han kunde köra oss men då måste nån boardingvärd eller rektor godkänna så vi ringde rektor jonas men han sa genast nej. kul kille. Så vi gick ba runt på skolan i de dåliga vädret och hade de riktigt tråkigt faktiskt! Så vi gick efter en stund till junction, Java och tog en cola och lite pommes. sen köpte jag en typ 1kilos mango på nakumarre och lite fanta å mentooos såklart! Sen gick vi till Art Café där nåra satt så vi satte oss ner med dom och tog en kaffe! Efter det tog vi Cityhoppan hem för 20bob, typ 50 öre.
Så när vi kom hem vart det middag så vi gick direkt till matsalen och VAD HÄNDE INTE DÄR! Jo en skånsk gubbe stod och gjorde julskinka och allt!!!!!! Imorrn är det nämnligen Julbazar på skolan då 200pers kommer ungefär. Då kan man köpa lite glögg, marabou, bilar, Julskinka, sill osv.... ska bli lite soft!
Nä de är iskallt här idag och haft ont i huvudet hela dagen för de är så lågtryck så ska ta en varmdusch snart och är hemma ikväll, men imorgon blir det utgång till The loft som va så länge sen!
Pusshej
lite kul på naturkunskapen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0