DAG 273

heei!
idag har vi varit på westgate, köpt konstiga saker och ätit lunch på Art café. Ida klippte sig och färgade bort hennes utväxt men den var inte borta så iställlet för att betala 7000shilling(typ 650kr) så fick hon de gratis, nice! Sen åkte vi hem, jag bytte om till träningskläder och gick till gymmet. Tränade tills personalen sa åt mig att gå för dom skulle stänga. Nu har jag duschat och ska plugga naturkunskap.
Pusshej
min sånhär tröja har krympt, de är inte kul

Kommentarer
Postat av: Helena

Heej! Skrev ett inlägg till dig på en flera dagar gammal blogg. Skriver här istället......vet att det var längesedan men jag antar att talet gick bra......!? Men du, hur har det gått med bungyjump? Har inte läst alla dina dagar så därför frågar jag. Som jag skrev på den 2 maj så " mesade" jag ur. Skolan närmar sig slutet......när är sista dagen? Massa puss och kraaaaam!

2012-05-14 @ 15:06:36
Postat av: Maria

Hej fina du! Talet gick bra fast var lite nervös, men det ska man no vara! Jag ska inte hoppa bungyjump...lite för feg för det och rädd för höjder hihi! Vi slutar skolan den 31 maj, alltså väldigt snart! ser fram emot det jättemycket då jag har massor kvar i skolan. Hoppas vi ses när jag kommer hem. Pusspusspuss

2012-05-16 @ 00:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0