DAG 33-35

hej igen!! kom precis hem från masai mara dårå!!
Tidigt tidigt i torsdags morse satte vi oss i bussarna med frukost och rullade iväg, sov på motorvägen men sen när de blev bumpy-road var det inte att leka med! Men efter cirkus 6h var vi framme vid Basecamp! ååh så fint det var. Vi fick våra rum, tog det lite lugnt sen direkt lunch. Efter det satte vi oss i bilarna med kamerorna laddade och kikarna runt halsarna. Vi åkte ut på safari. Vi såg massa coola djur ( kommer bilder ), runt halv 7 åkte vi tillbaka och åt middag. Efter det satte vi oss i vårt rum/tält och bara prata och chilla vi var ganska trötta sen somnade vi.
Klockan 6 på fredagmorgonen skulle vi upp för att kolla på soluppgången. Vi såg återigen massa coola djur och savannen är så otroligt vacker! Klockan 9-10 åkte vi tillbaka och de lämnade oss vid en å/bäck. då skulle vi gå över den för att komma till basecamp. de va ju soft att det fanns krokodiler där också! Men efter en asgod frukost med pannkakor, frukt, ägg&bacon och massa så gick vi först runt lite och masaierna berättade hur basecamp är uppbyggt och hur de är ett eco-camp osv. Vår idrottslärare har nämnligen byggt upp allt så det var roligt! Efter det begav vi oss ut mitt i ingenstans och gick och gick och det var så jävla varmt så jag höll på att dö. vattnet i flaskorna va ju inte direkt iskallt heller!
Vi gick till en liten liten liten by och fick se sjukhuset och sånt sen gick vi tillbaka. va så varmt! Vi åt lunch sen vilade vi lite tills klockan blev 16 då vi åkte ut igen, sista gamedriven ( safarin ) ja...massa coola djur igen haha! Efter det var det trerättersmiddag. Åh så fint ställe. man kunde se över hela savannen och zebrorna gick precis breve och aporna vandrade omkring på området.
Sen dagen till inatt blixtrade det jag va så otroligt rädd. Sen fanns det heller inge stängsel eller nått. och ibland kommer flodhästarna upp och lejonen på nätterna, men då går masaierna runt med spjut och skyddar. känns tryggt!
Imorse åkte vi ut vid kl 9 och åt frukost ute på savannen, det var riktigt coolt! Men så hamnade vi i spymode-bussen. Så en kille spydde ungefär hela resan men vi fick då lite bensträckare då och då och kissat på savannen har jag gjort!! bra :)
Ja efter 8h resa tillbaka i en liten buss så är man ganska trött, kul med kassler till middag här på boardingen också! tummen upp!
Nu har jag tagit en otroligt megaskön dusch och bytt kläder ååh så nice. det fanns ju bara utomhusduschar där på campet, så första duschen jag tog där så titta jag upp i trädet så satt en apa och kolla på mig. NICE!
Nä nu kommer lite bilder, inte mer text förlåt om jag tröttar ut er!
LEJONEN
Pappa i egen hög person!

zebrorna :)

Kissande lejon #1

Kissande lejon #2

Va fan 5m från bilen!!

Middag!
Elefanteeen!

åh så söta lejonungar!

GIRAFFEN. han va soft!


krokodilen!

Frukosten på savannen imorse!

ps. Vi såg ingmar stenmark i en bil när vi såg leoparden, otroligt osynlig! DE VA NICE.
ps #2. Vi såg hela The Big 5. Det var också NICE!
Pusshej

Kommentarer
Postat av: Pappa

Pappa????

2011-09-25 @ 10:50:35
Postat av: Helena

Vilka häftiga bilder!!! Helt otlogt att få se allt detta live. Gillar kortet på "pappa", haha! puss

2011-09-27 @ 21:12:58
Postat av: Helena

Nu är jag i farten igen.....helt otroligt ska det självklart vara. Kraam

2011-09-27 @ 21:14:11
Postat av: Maria

Pappa: haha ja...... lite look-alike!



Helena: hahaha.... jjo jag förstod det ;) du är roligt du! kraam :)

2011-09-27 @ 23:16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0