DAG 14-15

Jambo!!!!!!
ojojoj teambuilding alltså. klockan 06:00 igår morse steg vi upp och hasade oss till matsalen och fick i oss en kopp kaffe. klockan 07:00 gick bussen mot en kursgård där vi skulle ha varan teambuilding. Så vi kom dit lite efter 8 och då vart vi indelade i grupper och började leka och ha oss. va så sjukt otroligt varmt! men iallafall, körde lite dagislekar och sånt ett ganska bra tag, åt lunch och sola/bada lite vid poolen! efter det vart det höghöjdsbana!!! så det gjorde vi hela eftermiddagen :) Efter det fick vi våra rum, skulle vara ungedär 13 pers i varje. men så blev jag, hanna, manda, amanda, yanja, och elin utan rum. så dom fick pyssla med det en stund så till slut fick vi vår stuga. alla andra sov som i militären med typ 13 sängar i ett rum, vi fick ett hus med kök, vardagsrum, 3 badrum, två dubbelsängar och två våningssängar! score! så jag tog dubbelsängen :) så vi tog en dusch, åt middag sen va alla så trötta så vi satt och prata en stund i vårt hus sen somnade vi!
Imorse åt vi frukost runt 9, efter det packade vi våra saker och hade möte med våra boardinggrupper. så det var lite soft. satt i solen och snacka lite regler. presenterade oss lite mer för varandra, ba chilla! efter det blev det lunch sen sol och bad. runt klockan 3 hade vi snabbt möte med alla och sedan hoppade vi in i alla bussarna och åkte hemåt.
Påvägen hem så såg vi sjukt många zebror, gnuer, impalas och giraffer!!!! rätt coolt :)
Nu spöregnar det här och mina handdukar hänger ute på tork men nu blir dom mest genomblöta..jag som hade tänkt att duscha!
Snart är det läxis, har faktiskt en del att göra sen ikväll säkert lite toast å te och sånt sen är alla nog rätt trötta så blir tidig läggning! och imorgon är det ny skolvecka! party :)
Kommer lite bilder senare, är för trött för att fixa det nu
Pusshej! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0